Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, Bizim Hikaye’deki kardeşiyle buluştu! Eda Ece, kedisini kraliçe yaptı! Özge Gürel’in hayranlarından bir isteği var!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye’deki kardeşiyle buluştu! Eda Ece, kedisini kraliçe yaptı! Özge Gürel’in hayranlarından bir isteği var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle de sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının markajında olan üç ünlü oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Eda Ece var. Oyuncu, instagram’ı hayli etkin kullanan isimler arasında yer alıyor. Eda Ece’nin hayvan sevgisini bilmeyen de yok.

Hayranlarının ilgiyle izlediği videolar ve fotoğraflar paylaşan oyuncu, evinde bir kedisi ve köpeğiyle birlikte yaşıyor. Sokakta bulduğu zor durumdaki hayvanlara da yardım eden Eda Ece, onları veterinere götürüyor, yemek veriyor, bakımlarını yaptırıyor ve sahiplendirmeye çalışıyor.

Eda Ece’nin hayranları, artık sevimli kedisi Matilda’yı da tanıyor. Oyuncu, zaman zaman Matilda ile keyifli pozlarını da paylaşmakta. Son olarak yine kedisinin bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, çok sevdiği Matilda’yı Miss Turkey ilan etti…

Hazal Kaya, Bizim Hikaye'deki kardeşiyle buluştu! Eda Ece, kedisini kraliçe yaptı! Özge Gürel'in hayranlarından bir isteği var! 9

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya ise sürpriz bir buluşmanın karesi ile yerini aldı en son instagram’dan. Oyuncu, bir süredir eşi Ali Atay’ın rol aldığı Son Yaz dizisi için gittiği İzmir’e yerleşmişti. Netflix için çekilecek dönem dizisi Pera Palas’ta oynayacak olan Kaya, şu sıralar İstanbul’da.

Arkadaşı ve meslektaşı Enis Arıkan ile buluşup özlem gideren oyuncu, fotoğraflarını da paylaşmıştı. Aynı zamanda bir başka isimle daha özlem giderdi oyuncu. Son olarak rol aldığı Bizim Hikaye dizisinde kardeşi Rahmet’i oynayan Yağızcan Konyalı ile buluştu oyuncu.

Son dönemde instagram hesabını daha etkin kullanan Hazal Kaya, bu sürpriz buluşmadan çektiği selfie’yi de yayınladı… Konyalı’nın yanında sevgilisi Aslı Melisa  Uzun da vardı…

İşte o poz…

Hazal Kaya, Bizim Hikaye'deki kardeşiyle buluştu! Eda Ece, kedisini kraliçe yaptı! Özge Gürel'in hayranlarından bir isteği var! 10

Ekrana en son Can Yaman ile başrolünde oynadığı Bay Yanlış dizisi ile gelmişti Özge Gürel. Oyuncu, yaz sezonunda başlayan ve daha sonra yeni sezonda da devam eden romantik komedi dizisinin final yapmasıyla birlikte şu sıralar ekranda değil. Ancak hayranlarıyla sosyal medyadan buluşmaya devam ediyor.

Özge Gürel, instagram sayfasından son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı ve takipçilerinden, hayranlarından bir istekte bulundu. 5 Şubat doğumlu olan oyuncu, doğum günü öncesinde hediye göndermek isteyenlerin Türk Kanser Derneği’ni adres göstererek bağış yapmaları ricasında bulundu.

İşte Özge Gürel’in o paylaşımı:

Hazal Kaya, Bizim Hikaye'deki kardeşiyle buluştu! Eda Ece, kedisini kraliçe yaptı! Özge Gürel'in hayranlarından bir isteği var! 11