Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya bunu hep yaşıyor! Adını Feriha Koydum’da olan Bizim Hikaye’de de yaşandı!

Hazal Kaya bunu hep yaşıyor! Adını Feriha Koydum’da olan Bizim Hikaye’de de yaşandı!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin bu sezon sonuyla birlikte final yaparak izleyicilerine veda edeceği bilgileri gelmekte. Kanal ve yapımcıdan net bir açıklama bekleniyor.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye’nin 66. bölümü 18 Nisan Perşembe akşamı ekrandaki yerini aldı. Fragmanlarda Hazal Kaya’nın canlandırdığı Filiz’in Barış’ın sözlerinden sonra ağlamaklı şekilde hastaneden çıkışı herkesi duygulandırmıştı.

İzleyici ne kadar hazırlıklı olarak ekran başına oturdu ise de Filiz’in o gözyaşları sırasında ağladığını söyleyen birçok izleyici sosyal medyada yorumlar yaptı.

Piyangodan para gelen Elibol ailesinde Filiz’in tavırlarından rahatsız olan Barış, kardeşlerini düşünen Filiz’e “Ya bizim hayatımız ne olacak?” diye çıkışınca işler değişti…

Aralarında yaşanan tartışmadan sonra Filiz elinde çiçeklerle hastaneye gitti. Barış’ın evlilik üzerine Tufan ile yaptığı konuşmayı, Neslihan ile yaptığını sanan Filiz kapıda duyduklarına inanamayıp çiçeğiyle birlikte ağlayarak hastaneden ayrıldı.

Tartışmayı tatlıya bağlamak ve Barış’tan özür dilemek isteyen Filiz’in sevdiği adamın eski aşkı Neslihan ile konuştuğunu sanması durumu birçok izleyiciye Adını Feriha Koydum dizisini hatırlattı.

Hazal Kaya’nın Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde yer aldığı dizide benzer bir sahne yaşandığını sosyal medyada yazan dizi hayranları, “Feriha’nın yanlış duyup, anlayıp terk etme sahnesi aklıma geldi” diyerek iki dizi arasında bağlantı kurdu.

Bir başka izleyici ise “Hazalcığım,Feriha’daki gibi üç saniye daha dursaydın gitmezdin” ifadeleriyle yorum yaptı.

Filiz’in gözyaşları ile içinin sızladığını söyleyen hayranları da vardı.