Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Ali öldü mü, yoksa yine bildik numara mı?

Arka Sokaklar dizisinde Ali öldü mü, yoksa yine bildik numara mı?

tarafından ker_def

Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisinde 19 Nisan Cuma günü 514. bölüm izleyicilerle buluşacak.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13. sezonu da başarılı şekilde tamamlayacağı anlaşılan Arka Sokaklar, her ne kadar atv’de ekrana gelen Hercai dizisine reytinglerde zirveyi kaptırmış olsa da yine de gücünü sürdürüyor.

Arka Sokaklar 13. sezon finaline doğru yürürken, gelecek sezon da devam edebileceğini gösteriyor.

Dizide dikkat çeken detaylardan birisi de fragmanda hissettirilip, bölümde gerçekleşmeyenler…

514. bölümün fragmanında bir şehit cenazesi var. Herkes aklına Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali’nin ölmüş olabileceğini getiriyor… Ancak daha önce de dizide benzer olaylar yaşayan dizinin sıkı takipçileri böyle bir gelişmeyi beklemiyor.

Ali karakterinin ölmesi beklenmediği gibi yeni oyuncular da katıldı. Ali’nin babası ve kız kardeşi bu akşam ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak.

Beş yeni karakterin dahil olduğu dizide, Faruk Öngören, Ali komiserin babası Nasuh; Ebru Öztürk, Ali’nin üvey kardeşi Şebnem; Ayçin İnci, Canan; çocuk oyuncu Ada Arca, Canan’ın kızı Ceren; Ahmet Pınar ise Firaz karakterine hayat verecek.

Arka Sokaklar dizisinde Ali öldü mü, yoksa yine bildik numara mı? 7

Peki Arka Sokaklar’ın 514. bölümünde neler olacak? İşte bazı detaylar:

İç kanama geçiren Ali, ikinci kez ameliyata alınır. Ameliyat sırasında kalbi durur. Rıza Baba, Ali için gerekli olan karaciğer donörünü bulmuş hastaneye getirmiştir. Bu donör Ali’nin babasıdır. Ameliyathane kapısında endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Doktor elinden geleni yapar. Ali ölümle, yaşam arasındaki ince çizgidedir. Pınar, kalbinin durduğu haberini alır ve yıkılır.

Ekip, tam tekmil bir cenaze merasimindedir. Cenaze herkesi yasa boğmuştur. İzleyenlerin merakla beklediği sahne Ali’nin cenazesine mi ait? Tabuttaki kişi kim?

Bu sırada Hüsnü, Barış isimli bir kişinin izini sürmektedir. Hüsnü’nün de izini süren bir kişi vardır.

Hüsnü, haber alamadığı Barış’ın evine gittiğinde bu şahıs onun arkasından sinsice yaklaşır ve silahını doğrultur. Hüsnü’nün hayatı tehlikededir!