Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile yeni proje haberine öyle bir yanıt verdi ki kafalar karıştı!

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile yeni proje haberine öyle bir yanıt verdi ki kafalar karıştı!

tarafından zk zk
Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini oynayan Hazal Kaya, Hakan: Muhafız filminin galasında Çağatay Ulusoy ile yeni proje konusuna değindi ama kafalar karıştı.

Verdiği yanıt, böyle bir projenin şu an için olmadığı anlamının çıkmasına neden oldu.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile uzun süredir birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan Hazal Kaya, Nexflix’in ilk türk dizisi Hakan: Muhafız’ın galasına yalnız katıldı.

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile yeni proje haberine öyle bir yanıt verdi ki kafalar karıştı! 8

Çağatay Ulusoy ile tekrar bir araya gelecekleri konuşulan Hazal Kaya konu ile ilgili olarak “Evet bazı haberler çıkıyor ama eğer Çağatay ile bir projede tekrar bir araya geleceksek bundan net bir şekilde haberiniz olur.” cevabını verdi.

Kaya’nın bu yanıtı, çıkan haberlerin doğru olmadığı ve böyle bir proje olduğunda açıklamanın yapılacağı anlamını taşırken, bir taraftan da proje netleşmediği ya da henüz bu konuyla ilgili açıklama yapmaması istendiği için böyle bir cümle kurmuş olabilir düşüncesini doğurdu.

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya hayranları, uzun süredir sosyal medyada çeşitli kampanyalarla Adını Feriha Koydum’dan sonra ikiliyi yeni bir projede görmek istediklerini belirtiyorlar.

Sadece Türkiye’de değil, yabancı hayranlarının da yoğunluklu olarak sosyal medyadan bu tür kampanyalara destek verdikleri de gündeme geliyor.

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile yeni proje haberine öyle bir yanıt verdi ki kafalar karıştı! 9

Bu arada Hazal Kaya, evlenecekleri yönündeki haberlerler ilgili olarak ise “Şu an her şey çok güzel gidiyor akılına bıraktık.” dedi.