Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 7 Aralık haftanın finalinde kim kazandı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 7 Aralık haftanın finalinde kim kazandı?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında bir haftanın finali daha ekrana geldi.

Zuhal Topal’ın mutfakta horon teptiği, neşeli görüntüler sergilediği haftanın finalinde hem eğlenceli hem de gergin anlar yaşandı.

Fox TV’de yayınlanan ve ilgi görmeye devam eden programda haftanın son gününde kayınvalidelerin birbirleriyle uğraşır halleri dikkat çekti. O anlarda Zuhal Topal, “Hepiniz güzelsiniz” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Cuma günü haftanın finalinde Gelin Demet ve kaynanası Nurten hanım yarıştı. Demet hanım 31 yaşındaydı. Kayınvalideler gelin hanımın yemeklerini yine kıyasıya eleştirdi. Beğenenler kadar, beğenmeyenler de vardı. Ancak çeşitli sebeplerden yine eleştiriler geldi. Önceki gün Zuhal Topal’ın hakkaniyetle yorum ve puan konusundaki sözleri dikkat çekmişti. Şaduman hanımın genelde yemekleri beğenmesinin yanı sıra Tülay hanım yine eleştirileri sıraladı. Zuhal Topal ise yemeklerin çoğunlukla beğenildiğini belirtti.

Demet hanımın aldığı puanlar şöyle oluştu:

Fahriye hanım 3 puan verdi.
Latife hanım 8 puan verdi.
Şaduman hanım 10 puan verdi.
Tülay 2 hanım puan verdi.

Tülay hanımın yemeklere yaptığı olumlu yorumları puanına yansıtmaması tartışma yarattı. Gelin Demet hanım bu duruma itiraz etti. Zuhal Topal’da gelen 3 ve 2 puanların düşük olduğu eleştirisi getirdi. Topal, “Ama aşk olsun herkesin yemekleri mi 2’lik. Doğru değil. Biz onun puan verme anlayışını kavrayamadık” diyerek duruma tepki gösterdi.

Gelen 10 puan Demet hanımın mutluluk gözyaşları dökmesine sebep oldu. Aynı sofrada hem 8 hem de 10 puanlar ilk kez gösterilmişti. 10 puan veren Şaduman hanım da göz yaşları döktü.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Haftanın finalinde tüm kayınvalideler ile gelinler evde buluştu. Zuhal Topal kazanan ismi açıklamadan önce gelinler değerlendirmelerini yaptı. Esen, hanım kaybetmesinin sebebi olarak yüksek puanlar veren kayınvalidesi Latife hanımı gösterdi. Leman ve Esin hanımlar arasında da münakaşa yaşandı.

Haftanın en düşük puanını Leman hanım aldı. (18 puan)
Haftanın dördüncüsü Esen hanım oldu. (21 puan)
Haftanın üçüncüsü aynı puanla Çiğdem ve Aslı hanımlar oldu. (22 puan)
Haftanın birincisi Demet hanım oldu. (31 puan)

DEMET HANIM BİRİNCİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 7 Aralık haftanın finalinde kim kazandı? 7

Demet hanım 10 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oldu. Hem de rekor bir puanla bu başarıya ulaştı.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor, kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.