Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya için Ali Atay ile ilk karşılaşması, ilk görüşte aşkın ta kendisi!

Hazal Kaya için Ali Atay ile ilk karşılaşması, ilk görüşte aşkın ta kendisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Elle Türkiye dergisine verdiği hoş pozların yanı sıra açıklamalarıyla da dikkatleri çekti. Sosyal medyada da çok konuşulan bu pozlar ve açıklamalar oyuncunun hayata bakışını da yansıtıyor.

Hazal Kaya’nın röportajındaki en dikkat çeken detayların başında ise kocası Ali Atay ile ilgili kısım yer alıyor. Ali Atay ile ilk karşılaştıklarında, ilk görüşte aşık olduğunu itiraf eden Hazal Kaya, eşinin adını her yere yazmak istediğini de söyledi..

Hazal Kaya’nın hayranlarını gülümseten aşk ile ilgili şu sözleri de dikkatleri çekti: “Valla ilk merhaba dediğimizde ben eyvah dedim! Yani ilk görüşte aşık olan insan benim. Her yere adını yazasım vardı. Şimdi artık kocam olduğu için istediğim gibi yazabiliyorum istediğim yere. Çok büyülü bir duygu…”

Hazal Kaya, bu sözleri ile 6 yıllık beraberliğinin ardından 2019 yılının Şubat ayında evlendiği eşine olan sevgisini de anlatıyor.

Ali Atay’a aşkla bağlı olan oyuncunun adını her yere yazmak istemesi de hayranlığının bir kanıtı olarak gözüküyor.

Oğlu Fikret Ali’nin doğumundan sonra kendisi ile pek fazla ilgilenemediğini kabul eden Hazal Kaya, son dönemde ise kadın tarafının ağır bastığını söyledi.

Oyuncu, “Kadın tarafım ağır basıyor bu ara. Anne olduktan sonra o tarafımla uzun zamandır pek ilgilenmediğimi, diğer rollerime daha çok adapte olduğumu fark ettim, eksik yaptığım bir şeyler var diye düşünerek bir kadın olarak kendime daha çok dikkat etmeye, anlamaya karar verdim” açıklamasını yaptı.

Güzellik ile mutluluğun insanın kendisini sevmesi ve kendisine değer vermesi ile ilişkili olduğunun altını çizen oyuncu, birçok hayranına da kendilerine değer vermelerini öğütlemiş oldu.