Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrılığı izleyiciyi en çok neden üzdü?

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrılığı izleyiciyi en çok neden üzdü?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat’ın kahraman ajanı Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. Dizinin izleyicileri bu duruma çok üzüldü. İzleyicileri en çok üzen ise hikayede yapılacak değişiklik oldu.

TRT 1’in iki sezondur başarıyla devam eden dizisi Teşkilat, başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla sarsıldı. Teşkilat dizisinden yapılan resmi açıklamayla ayrılığı duyurulan Çağlar Ertuğrul da ardından yaptığı açıklamayla bu durumu doğruladı. Yani Teşkilat’ın kahraman ajanı Serdar, artık bundan sonra hikayede yer almayacak.

Bu durum haliyle Teşkilat izleyicisini çok üzdü. Ancak izleyicinin özellikle üzüldüğü nokta şu oldu: Zehra ve Serdar çiftinin hikayesini artık izleyemeyecek olmak. Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra ve Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği Serdar çifti televizyon izleyicinin en çok sevilen ikilisinden olmuştu.

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’tan ayrılığı izleyiciyi en çok neden üzdü? 7

Teşkilat’ın ikinci sezon finali bölümünde Serdar Zehra’ya evlenme teklifi etmişti. Zehra da evet demişti. Ancak son sahnede meydana gelen patlama Çağla Ertuğrul’un diziden ayrılığını gündeme getirmişti. İzleyici Çağlar Ertuğrul’un ayrılacak olmasına ihtimal vermemişti. Ancak ayrılık tahminleri doğru çıktı.

Teşkilat’ın eylülde başlayacak üçüncü sezonunda tek değişiklik Serdar karakterinin bulunmayışı olmayacak. Dizinin bugüne kadar Ankara’da geçen hikayesi de artık İstanbul’da geçecek. Yani Teşkilat’ın üçüncü sezonunun çekimleri İstanbul’da yapılacak.

Son bölümlerde Teşkilat’ın üç önemli karakteri diziye veda etmişti. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı. Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıkmıştı.