Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya için sorun yok, 2. hatta 3. bebek de gelse olur!

Hazal Kaya için sorun yok, 2. hatta 3. bebek de gelse olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle günlerdir evinden çıkmayan Hazal Kaya’nın anne olması hayatında neler değiştirdi? İşte bu soruyu İbrahim Selim, youtube’da yayınlanan Bu Gece programında konuk ettiği ünlü oyuncuya sordu.

Hazal Kaya, böyle bir olaya çok hazır olduğunu vurguladı ve “Ben böyle bir olaya çok hazırmışım, evde onu gördük biz. Daha böyle doğdu kucağıma verdiler, profesyonel 3. çocuğu doğurmuşum gibi. Şu an bir şey yok, sakin olun gibi… Ben en son annem ile Ali’yi sakinleştiriyorum. Arkadaşlar ağlayacak bu çocuk, bir şey yok diye. Nedense profesyonel anne çıktım ben” diye konuştu.

Hazal Kaya için sorun yok, 2. hatta 3. bebek de gelse olur! 8

Ali Atay ile evli olan ünlü oyuncu, oğlu Fikret Ali’nin kendisine sebepsizce güldüğünü ve bunun üzerine ağladığını anlattı. İçindeki büyük sevgiyi ve anneliği de kabullenişini söze döken Hazal Kaya, şunları anlattı:

“Ben çok sevdim anneliği. Ben bunu yaparım yani daha, bir tane daha olabilir hemen. İki de gelir, çok rahat ilerliyorum. Herhalde genç annelik şeyi bu. Telaş da yapmadım, çocuk ağlamaya başlıyor gerilmiyorum ben. Ben sevdim, bayağı çok fazla sevgi bu, o çok enteresan. Bir şeyi o kadar sevebiliyor olmak tuhaf. ”

Hazal Kaya için sorun yok, 2. hatta 3. bebek de gelse olur! 9

Sevgiden ağlamasını saçma bulan, anneliğe aşılık çıktığını ifade eden Hazal Kaya, bebek bakmayı da eğlenceli bulduğunu anlattı.

Evde kedi ve köpeklerinin de olduğunu kalabalık bir aile olduklarını ifade eden ünlü oyuncu, “Galiba büyütmeyi seviyorum. Şimdi bitkilere karantinada başladım.Seviyorum bir şeyleri büyütmeyi, büyüdüğünü görmeyi” ifadelerini kullandı.

Eğlenceli sohbeti videodan izleyebilirsiniz.