Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven, hayranlarını meraktan çatlattı

Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven, hayranlarını meraktan çatlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisine veda etmeye az kaldı. Koronavirüs salgını hafifleyince yarım kalan 36. bölüm tamamlanacak. 40.bölümün final olması noktasında bir karar var ve yurt dışı satışları için de Avşar Film bunu tamamlamak istiyor. Kanal D’nin bu sürecin sonunda yeniden Zalim İstanbul’u yayınlayıp yayınlamayacağı da bilinmiyor.

Zalim İstanbul projesinden en karlı çıkan iki isim Bahar Şahin ve Berker Güven… Her ikisi de hem hayran kitlelerini artırarak hem daha geniş kitlelere kendilerini tanıtarak hem de sonraki projelerde başrollerde yer almayı garantileyerek çıktı. Nedim ve Ceren karakterleri dizi tarihinde akıllara yazıldı, oyuncuların performansları da hep hatırlanacaktır.

Vatanım Sensin dizisineki Aleksi karakteri ile başladığı oyunculuk yolculuğunda Nedim ile çıtıya yükseltti. Oyuncu, şimdi ise yeni bir adım atıyor. Youtube’da özel program yapmaya hazırlanan Berker Güven, hayranlarını da bir hayli merakta bıraktı. Zalim İstanbul’daki rol arkadaşları Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay ayrıca, Pınar Deniz, Miray Daner gibi isimleri programına konuk ederek kendisine yeni bir alan açacak.

Sosyal medya hesaplarından programın duyurusunu yapan Berker Güven’e büyük destek geldi. Artık dijitalleşmenin iyice arttığı, herkesin evlerinden içerik üretme noktasına geldiği koronavirüs günlerinde Berker Güven de youtube üzerinden hayranlarına seslenerek, bu trende katılıyor. Bir diğer detay ise programdan elde edilecek gelirin Ahbap derneği aracılığı ile koronavirüsten zarar gören ailelere gidecek olması..

İşte Berker Güven’in anlatımıyla Hoş Sohbet programının detayları: