Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya meslektaşı Bergüzar Korel’e tepki gösterdi!

Hazal Kaya meslektaşı Bergüzar Korel’e tepki gösterdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Aylardır hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin isimli TikTok fenomeni trans birey, bir hastanede kucağında bebekle fotoğraf yayınlayıp doğum yaptığını iddia etti. Olayın ardından soruşturma başlatılırken oyuncu Bergüzar Korel’in Gezgin’i eleştirmesi sonrası Hazal Kaya’dan meslektaşına tepki geldi.

Mükremin Gezgin’in bu içerikleri takipçilerini güldürmek için çektiğini söyleyen Hazal Kaya, fenomeni eleştiren gazeteci Ayşe Arman ve meslektaşı Bergüzar Korel’e tepki göstererek “Başına bir şey gelmesi durumunda sorumluluğu almaya hazır mısınız?” dedi.

Twitter’da gündeme yerleşen Mükremin Gezgin’e 3 çocuk annesi oyuncu Bergüzar Korel tepki göstererek; “Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu. Belli ki yeni doğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya” dedi.

Hazal Kaya meslektaşı Bergüzar Korel'e tepki gösterdi! 8

Bir çocuk annesi Hazal Kaya ise Gezgin’e tepki gösteren Bergüzar Korel ve Ayşe Arman’ı hedef aldı. Mükremin Gezgin’i destekleyen oyuncu, instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda “Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti.

Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin’in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?” dedi. Hazal Kaya, kısa sürede gündem olan paylaşımını yayınladıktan birkaç dakika sonra sildi.

Hazal Kaya meslektaşı Bergüzar Korel'e tepki gösterdi! 9

Kısa bir süre sonra yeni bir paylaşımda bulunan Hazal Kaya bir önceki paylaşımını neden sildiğini ise yukarıdaki sözleriyle açıkladı.