Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, oğlu Fiko’yu bu kez Ceyda Düvenci’nin oğlu Ali ile buluşturdu

Hazal Kaya, oğlu Fiko’yu bu kez Ceyda Düvenci’nin oğlu Ali ile buluşturdu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenmişti. Kendisi gibi oyuncu ve yönetmen olan eşi Ali Atay ile oğulları Fikret Ali’yi geçtiğimiz yıl Kasım ayında kucaklarına aldılar. Fiko, şimdilerde 1 yaşına girmek için gün sayıyor. Minik Fikret Ali’nin sevimli hallerini, zaman zaman Hazal Kaya instagram’dan paylaşmakta.

Geçtiğimiz günlerde oğlunu, Nur Fettahoğlu’nun kızı ile bir araya getirmişti Hazal Kaya. Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu, çekimleri kısa bir süre önce sona eren ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde kamera karşısına geçmişlerdi.

Yıllardır hep bir projede yeniden bir araya gelmek ve iki kız kardeşi oynamak isteyen iki oyuncunun bu dilekleri de filmle birlikte gerçek oldu. Harika Bal ve Sertab Bal isimli iki kardeşi oynayan Kaya ve Fettahoğlu, uzun yıllar sonra yeniden biraraya gelmenin keyfini yaşadılar.

Sette zaman zaman eğlenceli anlarını da sosyal medyadan paylaşan iki oyuncu, filmin çekimlerinin bitmesinden sonra ev buluşmasında çocuklarını biraraya getirdiler bu kez. Nur Fettahoğlu’nun 2013 yılında evlendiği iş insanı Levend Veziroğlu’ndan Elisa isimli 4 yaşında bir kızı var.

Hazal Kaya, oğlu Fiko'yu bu kez Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali ile buluşturdu 9

Elisa ve Fiko’nun birlikte fotoğrafları, iki oyuncunun hayranlarının da büyük ilgisini çekmişti. Bu sevimli ikilinin ardından bir başka sevimli kare ortaya çıktı.

Hazal Kaya, pazar günü havanın güzelliğini de fırsat bilerek oğlu Fikret Ali’yi plaja götürdü. Oyuncunun selfie yaparken arkasında oğlunu bir kişinin gezdirdiği görülüyor.

Bu fotoğrafın ardından Hazal Kaya, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin oğulları Okan Ali ile kumsalda buluşturduğu fotoğrafı yayınladı. Okan Ali de 2017 yılının Temmuz ayında dünyaya gelmişti. 3 yaşını dolduran Okan Ali de sevimliliğiyle fotoğrafa yansıdı.

İşte o keyifli buluşmadan kareler:

Hazal Kaya, oğlu Fiko'yu bu kez Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali ile buluşturdu 10

Hazal Kaya, oğlu Fiko'yu bu kez Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali ile buluşturdu 11