Ana sayfa Sosyal Medya Arıza dizisinde söylediği şarkıyla herkesi şaşırtan Ayça Ayşin Turan’dan sürpriz paylaşım

Arıza dizisinde söylediği şarkıyla herkesi şaşırtan Ayça Ayşin Turan’dan sürpriz paylaşım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisinin dün akşam yayınlanan 7. bölümüne, Ayça Ayşin Turan adeta damgasını vurdu. Başarılı oyunculuğuyla genç isimler arasında önce çıkan bir oyuncu olan Ayça Ayşin Turan, sade ve doğal halleri, oyunculuğunda abartıya kaçmayan tavırlarıyla dikkatleri çekerken, dün akşamki bölümde de sesiyle büyük dikkat çekti.

Hem başarılı hem de güzel bir isim olan Ayça Ayşin Turan’ın sesinin güzelliği de sosyal medyanın gündeminde. Geçtiğimiz hafta dizi yayınlanmadan önce fragmanda şarkı sürpriziyle ilgili sahneden bir bölüm yer almıştı. Sahnenin tümünü dün akşamki bölümde izleyenler sosyal medyadan Turan’a övgü dolu yorumlar yapmaya başladılar.

Ayça Ayşin Turan’ın sahne öncesinde stüdyoda kaydedilen görüntüleri ise hem dizinin twitter hesabından paylaşıldı hem de Ayça Ayşin Turan, kendi instagram hesabından paylaştı.

Arıza dizisinde söylediği şarkıyla herkesi şaşırtan Ayça Ayşin Turan'dan sürpriz paylaşım 8

Zeynep Bastık’ın Yol şarkısını söyleyen Ayça Ayşin Turan’ın performansı dillere düştü adeta. Oyuncunun başarılı bir şekilde farklı bir yorum da katarak kendi sesiyle söylediği şarkı, izleyenlerden övgüler almaya devam ediyor.

“Sen neymişsin kız Halide” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler “Mükemmel bir ses, albüm yapsın, bayıldık, ne kadar güzel söylemiş, sesi çok iyi” şeklinde yorumlarla Turan’a beğenilerini iletiyorlar.

Yankısı hayli büyük olan o sahnenin kamera arkasını ise Ayça Ayşin Turan instagram sayfasından paylaştı. Şarkının tamamını dinlemek ve kayıt sırasındaki görüntüleri izlemek isteyenler için aşağıda oyuncunun paylaşımını görebilirsiniz…

Yol… ???????? #Arıza ????

 

Arıza dizisinde söylediği şarkıyla herkesi şaşırtan Ayça Ayşin Turan'dan sürpriz paylaşım 9