Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya şaka yaptı, herkes ciddiye alınca ortaya komik bir durum çıktı!

Hazal Kaya şaka yaptı, herkes ciddiye alınca ortaya komik bir durum çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, son dönemde Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle gündemdeydi. Oyuncu, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer ile başrolünde yer aldığı bu yapım nedeniyle ülkemizde çok eleştirildi. Yurt dışında ise tam tersi şekilde büyük övgü alan Hazal Kaya, ikinci sezonu da çekilecek olan diziye hazırlanıyor.

Bayram nedeniyle bir tatil planı yapmadığını belirten Hazal Kaya, geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımın ciddiye alınmasıyla da magazin gündeminde öne çıkmıştı. Belgesel izlerken, sinirden dişini kırdığı zannedilen oyuncu, bunun bir şaka olduğunu ve ciddiye alınmasına da şaşırdığını anlattı.

Birçok kişi de Hazal Kaya’nın belgesel izlerken, sinirlendiği için dişinin kırıldığını zannetti. Magazin gündeminde de bu konu haberleştirildi ama Hazal Kaya, şu sözleri ile bunun gerçek olmadığını anlattı:

“Yaa şaka yaptım. Çok güldüm onun ciddiye alınmasına. Şaka yaptım. Çok sinirlendim, dişim kırıldı sinirden falan diye şaka yapmıştım. Ama böyle ciddiye alındı, dişini kırdı diye…”

Haksızlığa çok sinirlendiğini belirten Hazal Kaya, izlediği belgeselde de haksızlık olduğunu ve o anda da çok sinirlendiğini ifade etti.

Hazal Kaya şaka yaptı, herkes ciddiye alınca ortaya komik bir durum çıktı! 7

“Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya da yanıt veren Hazal Kaya, “Dizi bitene kadar mümkünü yok” şeklinde konuştu. Saçlarının bu haliyle sorunu olmadığını belirten Hazal Kaya, keyfinin de yerinde olduğunu ifade etti.