Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen’e bravo, bu kararın anlamı hem cesaret hem de kararlılık!

İlhan Şen’e bravo, bu kararın anlamı hem cesaret hem de kararlılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisiyle büyük popülerlik kazandı… Burcu Özberk ile çok iyi bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, 42 bölüm süren diziyle birlikte geniş bir hayran kitlesi de kazandı.

İlhan Şen, daha önce rol aldığı dram projelerinden daha çok bu romantik komedi dizisiyle konuşuldu ve yurt dışında da tanınmaya başlandı… Genç oyuncunun Aşk Mantık İntikam’ın ardından yeniden bir dizi projesini tercih etmesinin altında da popülerliğinin hızlı şekilde artışını sürdürmek istemesinin bir etkisi var mı, merak ediliyor.

Romantik komedi projeleri özellikle Türkiye dışında daha çok ilgi çeken yapımlar oluyor… Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve Aşk Mantık İntikam son dönemde yurt dışında milyonların beğenisini kazanan diziler oldu…

Oyuncu yoğun bir dizi sürecinden yeni çıktı ama yaz aylarında başlaması beklenen Ah Canım Hayat isimli yeni atv dizisi için yeniden bir yoğunluk içine girmeye de çekinmedi. Bu arada dizinin adının da Sevmek Zamanı olarak değiştirildiği ortaya çıktı.

İlhan Şen'e bravo, bu kararın anlamı hem cesaret hem de kararlılık! 49

İlhan Şen’in yeniden bir televizyon dizisi tercihinde bulunmasının altında Aşk Mantık İntikam ile elde ettiği büyük kazanımların payı da büyük… Mehmed Bir Cihan Fatihe, Şahin Tepesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo ve Seni Çok Bekledim isimli dizilerde rol alan genç oyuncu, tüm bu yapımlarda dram rollerini canlandırmıştı.

Geçen sezon İlhan Şen’in romantik komedi deneyimi için Aşk Mantık İntikam’ı tercih etmesi oyuncuya büyük kazanım olarak geri dönmüş durumda.

Şimdi de bu büyük kazanımları daha da genişletme, daha da büyük kitlelere ulaşma ve oyunculuk yeteneklerini de geliştirme amacındaki İlhan Şen, yaz aylarında dinlenmeden sette çalışmaya devam edecek. Oyuncunun bu azmi ve kararlılığı da hayranlarını çok memnun ediyor ve yıldızının daha da çok parlamasını sağlıyor.

İlhan Şen'e bravo, bu kararın anlamı hem cesaret hem de kararlılık! 50

Deniz Işın ile yeni dizide partner olan oyuncu, Kaan isimli karakteri canlandıracak. Kaan ve Firuze’nin aşk hikayesinde iki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi de şimdiden büyük merak konusu oldu. Sevmek Zamanı’nın kadrosu tamamlanmak üzere ve 12 Mayıs’ta çekimlere başlanması planlanıyor. Dizinin Haziran veya Temmuz ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.