Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya, saplantılı hayranının, eşi Ali Atay için yazdığı şok mailleri ilk kez anlattı!

Hazal Kaya, saplantılı hayranının, eşi Ali Atay için yazdığı şok mailleri ilk kez anlattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak sezon sonunda ekranlara veda eden Bizim Hikaye dizisinde oynayan Hazal Kaya,
Youtube’da yer alan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk oldu.

Ünlü oyuncu, son derece keyifli ve samimi açıklamalarıyla hayranlarını hem güldürdü, hem de hakkında bilinmeyen pek çok konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Hazal Kaya, “Bir fanının senin için yaptığı en saçma şey neydi?” sorusuna yaşadığı ilginç bir olayı anlatarak yanıt verdi.

Kaya, saplantılı hayranının şimdi eşi olan sevgilisi Ali Atay ile aralarını bozmak için hayli uğraştığını ve annesine, arkadaşlarına, ajansına ilginç mailler attığını söyledi.

Hazal Kaya, saplantılı hayranının, eşi Ali Atay için yazdığı şok mailleri ilk kez anlattı! 7

Hazal Kaya, “Annemin mailini falan bulup, anneme, ajansıma abuk subuk mailler atan birisi vardı. Hani şey var ya bizde, dizideki partnerlerimizle birlikte olsak keşke, her dizide sevgililerimizden ayrılıp yeni dizideki partnerlerimizle birlikte olsak gibi bir şey var ya. Aslında öyle bir şey yok! Tanısalar hiç yakıştırmazlar. Tanısan dersin ki ‘aa olmaz öyle şey’. Ali ile bizi ayırmaya çalışan birisi vardı. Ali zannettiğiniz gibi birisi değil filan gibi… Anneme mail attı, ajansıma, arkadaşlarıma. Ali zannettiği gibi biri değil, ayrılsınlar diyordu. En yakın arkadaşımın mailini bulmuşlar Elif’in” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, hayatta en çok kime güldüğü ile ilgili soruya da “Ali’ye gülüyorum. Ali Laz komiği, kendisi komik bir insan Yapı olarak komik. Hiç bir şey yapmasına gerek yok” yanıtını verdi.