Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Ali Atay’ın 2. bebekleri mi geliyor?

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın 2. bebekleri mi geliyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Mutlu evlilikleri ile sanat dünyasının dikkat çeken ismi Ali Atay ve Hazal Kaya, 6 yıllık beraberliğin ardından 2019 yılında evlenmişlerdi. Birbirlerine büyük bir aşk beslediklerini Hazal Kaya, her fırsatta dile getirmekte. Oyuncu çiftin evlenmelerinin ardından oğulları Fikret Ali de 2019 yılının Kasım ayında dünyaya gelmişti.

3 yaşına girecek olan oğulları Fikret Ali’nin ardından çiftin bir süre önce bebek bekledikleri şeklinde bazı haberler medyada yer almıştı. Hazal Kaya bu haberlere yalanlama getirmemişti. Çiftin ikinci bebeklerinin yolda olduğu bir kez daha gündeme geldi!

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin ikinci kez anne baba olmaya hazırlandıkları şeklindeki iddia, Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ’dan geldi! Bu iddiaya göre Hazal Kaya, 3 aylık hamile…

Aralık ayında iddia ortaya atıldığında aradan geçen zamana karşın Hazal Kaya, bu iddialara suskun kalmayı tercih etmişti. Oyuncunun son hamilelik iddiasının ardından nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu!

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın 2. bebekleri mi geliyor? 7

Hazal Kaya, geçtiğimiz Mart ayında Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun Selahattin Paşalı ile başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonunun da çekileceği gündemdeydi. Hamilelik haberi doğru ise dizinin çekim tarihinin de ileri tarihe atılması söz konusu olacaktır…

Bu arada Kaya, son olarak Elle Dergisi’ne bir röportaj vermişti ve eşi Ali Atay’a olan aşkını bir kez daha dile getirmiş ve şöyle konuşmuştu: “Valla ilk merhaba dediğimizde ben eyvah dedim! Yani ilk görüşte aşık olan insan benim. Her yere adını yazasım vardı. Şimdi artık kocam olduğu için istediğim gibi yazabiliyorum istediğim yere. Çok büyülü bir duygu…”

Bu arada anne olduktan sonra daha farklı hissetmeye başladığını da şu sözlerle dile getiriyordu: “Kadın tarafım ağır basıyor bu ara. Anne olduktan sonra o tarafımla uzun zamandır pek ilgilenmediğimi, diğer rollerime daha çok adapte olduğumu fark ettim, eksik yaptığım bir şeyler var diye düşünerek bir kadın olarak kendime daha çok dikkat etmeye, anlamaya karar verdim” açıklamasını da yapmıştı.