Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya ve Ali Atay’ın düğününe ünlü akını… Kimler yoktu ki?

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın düğününe ünlü akını… Kimler yoktu ki?

tarafından zk zk

Bizim Hikaye dizisinde oynayan ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun süredir birlikte olduğu oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile dünya evine girdi. Düğüne pek çok ünlü isim de katıldı.

Oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde ikiliden davetlilere, “Nikah şekeri vermek yerine bağışta bulunduk” yazılı süs dağıtıldı. İşte düğünden yansıyan kareler….

Rol aldığı birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, dün akşam saatlerinde Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Hazal Kaya, düğünde iki ayrı gelinlik giydi.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 14

5 yıldır birlikte olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin nikâh şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 15

‘Aşk-ı Memnu’ dizi oyuncularının yoğun katılım gösterdiği düğüne Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz gibi isimler katıldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 16

Imane Elbani – Hazal Kaya – Ali Atay – Murat Yıldırım

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 17

Ali Atay ise ”Bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Düğünle ilgili her şeyi Hazal organize etti. Ben sürekli şehir dışında çalışıyordum.” diye konuştu.
Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 18

Çift son olarak iş yoğunluğu nedeniyle balayını yazın yapacaklarını belirtti.
Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 19

Ali Atay’ın Leyla İle Mecnun dizisindeki rol arkadaşı Cengiz Bozkurt yaptığı paylaşımı, “Bu geceden geriye kalan…Kankişin düğünündeyiz… Oğlan tarafıyız… Çeyrek taktım, 50 lirada geri aldım” notuyla yayınlandı. (Posta)

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 20

Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun

 

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününe ünlü akını... Kimler yoktu ki? 21

Zerrin Tekindor