Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının 21 Ocak büyük twitter buluşması!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının 21 Ocak büyük twitter buluşması!

tarafından ker_def
Yazarımız Ece Er’den Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ile ilgili dikkat çeken bir yazı:

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy İçin 21 Ocak Günü Büyük Buluşma

Yıllar oldu, günler aylar geçti ve bu aşk hiç sönmedi!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’a duyulan aşk sönüp, külleneceğine: hafızalarda yeri hep saklı kaldı, kalplerin en güzel köşesini onlar kaptı, gözlerden gönüllere aktı, bu aşk hiç bitmez!

Adını Feriha Koydum dizisi ile adlarını ilk ve ne yazık ki son defa yan yana gördüğümüz Hazal-Çağatay çifti için dünyanın dört bir köşesi yine bir araya gelecek. Tek istekleri HazÇağ ikilisinin tekrar yeni bir projede birlikte olmaları.

Tam 7 yıldır bu isteklerini bıkmadan-usanmadan dile getirdiler!

Güçlerine her yıl yenileri de eklenerek büyüyen HazÇağ ikilisinin hayranları 21 ocak 2018 günü yine twitterda bir etkinlik düzenleyecekler. Bu çılgın gurup yaptıkları gövde gösterileri ile yapımcıların dikkatini çekmeye çalışacaklar.

Sanmayın ki bundan sıkılacaklar, Şubat ayında yine tam gaz hep bir ağızdan “Birlikte Tekrar Yeni Bir Projede” diye bağıracaklar. En son yapılan etkinlik 4 milyonu aşmıştı. Aslında oldukça güzel bir kitle, bir film çekilse dünya piyasası şimdiden hazır demektir bu.

Bence artık duyun seslerini ve en kısa sürede bir projede Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u bir araya getirin. Önümüzde koskoca bir yaz var, yeni sinema projesi neden olmasın?

Hayatta umutlarınızın devam etmesi dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub