Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ‘Benden Ne Olur?’ setinden ilk sahne ilk pozları…

İşte Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ‘Benden Ne Olur?’ setinden ilk sahne ilk pozları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve kısa bir süre çekimlerine başlanan sürpriz filmin iki oyuncusu Hazal Kaya ve Onur Tuna, setten ilk pozlarını paylaştılar. Bir süre önce Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne Olur?” isimli kitabının filminde oynayacakları öğrenilen oyuncuların hayranları, filmi şimdiden heyecanla bekliyor.  Zira sadece ikiliyi değil, son dönemin çok konuşulan ve sevilen isimlerini bir araya getiriyor bu proje.

Filmde başrolü Hazal Kaya ve Onur Tuna oynarken, Nur Fettahoğlu da Hazal Kaya’nın ablası rolünde. Enis Arıkan ise onun iç sesini canlandıracak. Eğlenceli hikayede ayrıca Selin Şekerci de yer alıyor. Filmle ilgili merak şimdiden arttı! Oyuncuların da proje ile ilgili yaşadıkları heyecan, sosyal medya paylaşımlarına yansımakta.

Hazal Kaya, en son Bizim Hikaye dizisinde rol almıştı. Oyuncu oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra bir süredir kameralardan uzaktı. Sürpriz filmle yeniden kamera önüne geçen oyuncu, takipçilerinin de ilgi odağı şu günlerde.

İlk kez bir yapımda birlikte rol alan Hazal Kaya ve Onur Tuna partnerliği heyecanla bekleniyor. İkilinin filmin ilk sahnesinden çektikleri bir fotoğrafı paylaşmaları ise heyecan yarattı. Bir araba sahnesinin çekimlerinde selfie yapan oyuncu, “İlk sahne anısıdır” notunu düşerek paylaştığı aşağıdaki fotoyu. Onur Tuna da Hazal Kaya’nın paylaşımını story’sinde paylaştı…

İşte Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın 'Benden Ne Olur?' setinden ilk sahne ilk pozları... 7