Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’a ‘berbatsın’ eleştirileri sonrası durum değişti!

Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’a ‘berbatsın’ eleştirileri sonrası durum değişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisiyle ilk kez ekran karşısına çıkan genç oyuncu Ceren Yılmaz, başrolde yer alan bir isim olarak kimi zaman eleştirilerin de hedefinde oldu. İlk oyunculuk denemesi nedeniyle başlarda izleyiciden çok sert yorumlar aldığını itiraf eden oyuncu, artık durumun değiştiğini belirtiyor.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zümrüdüanka dizisi, geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlamıştı. Kapadokya’ın muhteşem görüntülerinde çekilen dizide Alp Navruz ile başrolde oynayan Ceren Yılmaz, acımasız eleştirilerin kurbanı oldu geçtiğimiz sezonun başlarında.

Eylül ayında yeni sezonda yine izleyici ile buluşacak olan dizinin oyuncusu Ceren Yılmaz, tv100’e verdiği röportajda geçtiğimiz yıl kendisi ile ilgili söylenen sözlerden sonra artık durumun değişmeye başladığını anlattı.

Pek çok ünlünün başına bu tür şeyler geldiğini sonradan öğrendiğini belirten oyuncu, “Hayran kitlesi olmaya başladı ve herkes çok sevmeye başladı görüyorum. Bir tane bile kötü yorum almıyorum artık ama ilk başlarda daha yani dizi yayınlanmadan ‘berbatsın’ diyenler vardı. Daha dizi yayınlanmamış, nereden biliyorsun berbat olduğumu yani. Öyle üzücü dönemlerden geçtik ama sonra normal olduğunu anladım bunun. Yani hep böyleymiş, herkese bu şekilde yaklaşılıyormuş ilk başta” diye konudu.

Başrolü Serhat karakterini oynayan Alp Navruz ile paylaşan Ceren Yılmaz, birinci sezonda özellikle yörenin şartları nedeniyle zor günler yaşadıklarını da saklamadı. Oyuncu, özellikle soğuktan yana çok şanssız bir süreç geçirdiklerini anlatarak “Birinci sezon çok zor geçti açıkçası. Çünkü çok soğuktu, soğuk bir döneme denk geldik ama şu an çekimler çok güzel gidiyor. Çünkü sıcak ve kış boyuncu şunu söylemiştim kendime; asla şikayet etmeyeceğim. Yazın 40 derece de olsa şikayet etmeyeceğim dedim ve 39 derece oldu geçen hafta. Yine de mutluyum. Soğuk olmadığı sürece mutluyum” ifadesini kullandı.