Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, yıllar önce yaşanan Çağatay Ulusoy meselesine son noktayı koydu!

Hazal Kaya, yıllar önce yaşanan Çağatay Ulusoy meselesine son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin Filiz’i olarak gündeme gelen Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde mezun olduğu İtalyan Lisesi’nin bir etkinliğine katıldı.

Okulda haylaz bir öğrenci olduğunu ve mezun olmasından da bazı kişilerin hayli mutlu olduğunu esprili bir dille belirten Kaya, çok iyi kopya hazırladığını da itiraf etti.

Okulun öğrencilerinin ilgiyle dinlediği etkinlikte Hazal Kaya, gelen soruları da yanıtladı.

Hazal Kaya’ya sorulan sorulardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde yapımcı Fatih Aksoy’un yaptığı bir açıklama ile ilgiliydi.

Hazal Kaya, yıllar önce yaşanan Çağatay Ulusoy meselesine son noktayı koydu! 7

Aksoy, bir gazeteye verdiği röportajda, Adını Feriha Koydum dizisi yayındayken Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un birbirlerinden hiç haz etmediklerini ancak bunu kimseye hissettirmeden oynadıklarını anlatmıştı.

Yerli dizi tarihine geçen ve yurtdışında hala yayınlanan, büyük ilgi gören Adını Feriha Koydum dizisiyle ilgili bu açıklama herkesi çok şaşırtmıştı.

Kimsenin bilmediği ve hissetmediği durum, yıllar sonra ortaya çıkmıştı.

İşte bu konu, Hazal Kaya’ya etkinlikte ilk kez soruldu. Hazal Kaya, konuyla ilgili olarak “10 yıl öncesinin olayı. Çağatay şimdi en yakın arkadaşlarımdan biri” diyerek geçmişte kaldığını söyleyip meseleye de son noktayı koymuş oldu.