Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’dan Aşk-ı Memnu için yıllar sonra büyük itiraf! Bizim Hikaye’ye neden karşı çıktı?

Hazal Kaya’dan Aşk-ı Memnu için yıllar sonra büyük itiraf! Bizim Hikaye’ye neden karşı çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, youtube’da yer alan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” başlıklı programın konuğu oldu.

Ünlü oyuncu O Ses Türkiye’nin yılbaşı programına çağrıldığını ancak gitmek istemediğini söyledi. Aras Bulut İynemli ile birlikte başrolünde yer aldığı Maral dizisinin tv8’de yayınlandığını hatırlatan Hazal Kaya, “Biz çok severiz tv8’i. Çok severim, çok da tatlı bir ortamdır. Ona bile tav olamadım. Korktum yani” diye konuştu.

“Sigarayı Bıraktım”

Hazal Kaya, kendisi hakkında bir bilgi de paylaştı. Daha önceleri sigara içtiğini belirten Kaya, sigarayı da bıraktığını ilk kez açıkladı. Kaya, “1 sene önce sigarayı bıraktım” ifadesini kullandı.

“Aşk’ı Memnu Büyülü Dizi”

Bir döneme damgasını vuran, birçok ülkede yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin yıllar sonra tekrarını izlediğini belirten Hazal Kaya, “Hatırlamadığım sahneleri izliyorum. Bu arada Aşk-ı Memnu’ya büyümü yapmışlar, ne yapmışlar bilmiyorum. Aşk-ı Memnu büyülü bence, efsunlu bir iş ol. Biz bir sabah Selçuk abi ile birbirimize fotoğraf yolladık. Çünkü Teve2’de Aşk-ı Memnu varmış. İkimiz de tutulmuşuz evden çıkamıyoruz. Fotoğrafını çektim, dedim ki ‘Biz bu işte oynadık yani niye hala izliyoruz abi bunu…’ Böyle izliyorum ve hatırlamıyorum filan…” diye konuştu.

Başlarken böyle bir iş olacağını hiç düşünmediği itirafını yapan Hazal Kaya, “Ben Selçuk Yöntem ile oynayacağım diye ellerim ayaklarım titriyordu. 17 yaşındayım. 18 yaşıma sette girdim ben” diye konuştu.

Kendisinin de Nihal karakterini sevemediğini ifade eden Hazal Kaya, Nihal’in oda oda Behlül’ün aldığı pırlanta yüzüğü gösterdiğini sahneyi hatırlattı ve o sahnedeki Nihal’i bir hayli eleştirdi.

“Shameless Uyarlamasına Ben İnanmadım”

Hazal Kaya'dan Aşk-ı Memnu için yıllar sonra büyük itiraf! Bizim Hikaye'ye neden karşı çıktı? 7

Amerikan dizisi Shameless’in Türkiye’ye uyarlanacağını Fatih Aksoy’dan duyduğu zaman buna inanmadığını dile getiren Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisiyle ilgili önemli detaylar verdi.

Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’a “Yok canım olur mu öyle bir şey” diyerek ilk tepkisini gösterdiğini anlatan Hazal Kaya, gay karakterinin olmaması konusuna da değindi.

“Ben inanmadım. Fatih beye ilk şey yapan benim. Yok canım olur mu öyle şey falan dedim. Orada mevzu şu, bu işi uyarlıyor musun, uyarlamıyor musun? (gay karakteri için) İş aslında bir İngiliz işi. Ben 2012’de Shameless’i ilk kez izlemiştim. Ona bana çok İngiliz geldi. Amerikan versiyonunda burayla daha uygun çok ulusluluk durumu var. Amerikan versiyonunda bizim izlemeye alıştığımız bir hikaye ve ambiyans var. Shameless’in Türkiye adaptasyonu, ilk yapılacağı zaman Fatih bey yapacağım dedi. Sonra yapmama kararı aldı. O iş bir kaç kere el değiştirdi. O iş defalarca el değiştirdi. Önce Kanal D’de olacaktı, olmadı. El değiştirdikçe sürekli bana teklifi geldi. Ben sürekli bilmiyorum dedim. Dizinin da fanı olarak emin olamıyorum. Siz ne anlatmak istiyorsunuz bu işi buraya uyarlayarak, ben anlayamadım dedim. Bu işin isminin Shameless olması bile ironik. Fazla gelecek bir iş bana. Fatih Aksoy bu sektörün en eskilerinden. O şunu söyledi: Bu acayip bir kardeşlik ve aile hikayesi var. Her şeyi bir kenara bırakalım, Shameless’in nasıl sistem dertleri olduğunu. 5 kardeşine ve babasına bakan sarhoş bir babanın 6 çocuğu hikayesini istersen Endonezya’ya uyarla, bu hikaye her yerde tutar. Çünkü bu hikaye her yerde var dedi adam…”

Detayları videoda bulabilirsiniz: