Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya’nın daha 18 yaşındayken başından geçen inanılmaz olay!

Hazal Kaya’nın daha 18 yaşındayken başından geçen inanılmaz olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakteriyle yer alan Hazal Kaya, geçtiğimiz hafta final yapan dizinin ardından dinlenmeye çekilmiş ve yeni projeleri beklemeye başlamıştı.

Hamile olduğu da ortaya çıkan Hazal Kaya’nın bir süre ekranlardan uzak olacağı biliniyor. Youtube’de “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” isimli programın konuğu olan Hazal Kaya, eşofmanıyla ve rahatlığıyla dikkat çekti.

İstiklal Caddesi’nde rahat şekilde yürüyemediğini belirten Hazal Kaya, Seda Sayan’ın da büyük hayranı olduğunu söyledi.

Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldığı ve 18 yaşında olduğu dönemden bir hikayesini paylaşan Hazal Kaya, magazin basınında yaşanan inanılmaz bir olayı izleyicilerle paylaştı.

Hazal Kaya, şöyle konuştu:

“Annemle biz gece birlikte dışarı çıktık. Selçuk abilerle karşılaştık. Hep birlikte eğlendik. Magazin haberleri hep gece yakalandık, ertesi güne yetişmeş bir sonraki gün. Çarşamba günüydü hiç unutmuyorum, Cuma günü tanışmamızın mümkün olmadığı bir iş adamı ile benim adım çıktı. Sonra tanıştık da, tövbelerle tanıştık. Canlısını görmediğim birisiyle yazdılar benim. Annem çok kızdı.Aramış, bu çarşamba günü mü diye sormuş. Evet… Ben o gün kızımlaydım, birlikte gece dışarı çıktık. Aynı dizide oynadığı Selçuk bey ile karşılaştık, hep birlikte başka bir yerdeydik. Nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz, diyor.18 yaşındayım o zaman. Emin değillermiş, oradaki kızın adı Hazalmış ya da kız bana benziyormuş… Bayağı böyle bir de manşet. Sonra beyfendi ile karşılaştık. Dedi ki, “Esas ben bir manşet engelledim, utandım. Bayağı ben ortada benim fotoğrafım. Bir tarafta o beyfendi ve paralar, bir tarafından Behlül ve paralar. Aşk-ı Memnu zamanı. Ne demek istiyorsunuz? Ben o parayı değil bu parayı tercih ediyorum gibi bir hava.”

Detayları videoda bulabilirsiniz: