Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’dan yıllar sonra Aşk-ı Memnu itirafı geldi!

Hazal Kaya’dan yıllar sonra Aşk-ı Memnu itirafı geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle ekran kariyerine başlamıştı. Ancak asıl çıkışını yaptığı dizi Aşk-ı Memnu olmuştu. Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil karakteriyle bir anda meşhur olan Kaya, daha sonra Behzat Ç, Adını Feriha Koydum gibi iki önemli yapım ile ününü pekiştirdi. Şimdilerde ise Bizim Hikaye dizisinde kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Hazal Kaya, mezun olduğu İtalyan Lisesi’nin öğrencileri ile panelde buluştu. Soruları yanıtlayan Kaya, Aşk-ı Memnu yıllarına döndü ve bir itirafta bulundu.

Lisede okuduğu döneme denk gelen Aşk-ı Memnu’nun kendisini çok zorladığını belirten Kaya, “Erken yaşta atıldım iş hayatına. Mutlu olduğunuz işi yapın. Ben okulun sondan ikincisiydim. Buna şaşırmadık. O dönem Aşk-ı Memnu’yu çekiyordum, hiç uyamadığım bir seneydi. Gece özel derse gidiyordum. Okulda uyuyordum, zor bir seneydi benim için. Hiç kolay değildi” dedi.

Hazal Kaya, bu sözlerle kendisini meşhur eden Aşk-ı Memnu dizisinin çekildiği yıllarda yaşadığı zorlukları da ilk kez itiraf etmiş oldu.

blank