Ana sayfa Dizi Haberleri tv8 günlük dizilerine bir yenisini daha ekledi… Hicran dizisi geliyor…

tv8 günlük dizilerine bir yenisini daha ekledi… Hicran dizisi geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Prime time kuşağındaki diziler kadar konuşulmasa da kimi günlük diziler, zaman zaman ana akım kanallardaki prime time kuşağında yayınlanan iddialı dizilerle yarışmakta. Kanal 7 ekranında yer alan Emanet dizisi, başarılı bir örnektir bu dizilere.

Son yıllarda diğer kanallar gibi her günü doldurmayan ancak 1 veya 2 dizi yayınlayan tv8 kanalı, bu kez farklı bir atılım içinde. Prime time kuşağının ardından, günlük dizilere de yönelmeye başladı.

Bir süre önce prime time kuşağında çok beğeni toplayan dizisi Kırmızı Oda’ya veda eden kanalın elinde akşam kuşağında bir dizi bulunmuyor. Hazırlıkları süren Süslü Korkuluk dizisi merakla bekleniyordu ancak anlaşma sağlanamayınca Netflix’e geçti.

Kanalın akşam kuşağı için şimdi iddialı bir yapım gündemde. Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu başrollerde yer alıyorlar.

tv8, gündüz kuşağında Canım Annem’den sonra bu kez bir başka günlük diziyi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hazırlıkları süren dizinin ismi Hicran. Yapımcılığını Filmevi’nin üstlendiği dizi için oyuncu seçimleri devam ediyor.

tv8 günlük dizilerine bir yenisini daha ekledi... Hicran dizisi geliyor... 8

Yeni günlük dizinin henüz konusu belli değil ancak başrolde 1999 doğumlu Berk Bakioğlu olacağı öğrenildi. Bakioğlu ilk olarak 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide rol almıştı. Ayrıca 2020’de TRT’de yayınlanan Acemi Anneler’de Kemal karakterini canlandırmıştı.

tv8 günlük dizilerine bir yenisini daha ekledi... Hicran dizisi geliyor... 9

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in üstlendiği Hicran dizisinde ayrıca Özlem Çınar da rol alıyor. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi alan oyuncu, Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarında çalışan Çınar, 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde de 13 yıl Aylin Aydın karakterini oynadı.