Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın mutlu yuvasını kurmasının anahtar ismi yine ünlü birisi çıktı!

Hazal Kaya’nın mutlu yuvasını kurmasının anahtar ismi yine ünlü birisi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, kocası Ali Atay ile evlilik sürecine doğru giden yolda meslektaşı olan Bülent Şakrak’tan destek istediğini ilk kez açıkladı. Bülent Şakrak’ın eşi Ceyda Düvenci’nin NTV’de yayınlanan programına konuk olan Hazal Kaya, özel hayatıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ali Atay’ın daha tanışmadan önce takipte olduğunu ilk kez itiraf eden Hazal Kaya, o süreci şu sözlerle anlattı: “Biz Ali’yle bir yerde karşılaştık, ben onu çok beğendim, o beni yazdığı film için çağırdı, aslında ben onu aylardır evrenden talep ediyordum, Evrenden ve ortak arkadaşlarımızdan… Ortak arkadaşlarımızdan biri de Bülent’tir. Bülent’i öldürüyordum, o da bana çemkiriyor ‘ben çöpçatan mıyım’ diye… Ben de hiç öyle talepkar biri değildim.”

Hazal Kaya’nın bu sözleri, Ali Atay ile evlilik ile neticelenen ilişkisinde Bülent Şakrak’ın rolünün bulunduğunu anlatıyordu.

Hazal Kaya'nın mutlu yuvasını kurmasının anahtar ismi yine ünlü birisi çıktı! 7

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal karakteri ile büyük popülerlik kazanan, Adını Feriha Koydum dizisiyle yurt dışında da büyük başarılar kazanan Hazal Kaya, en son Netflix’te çok izlenen Pere Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle gündem olmuştu.

Aşk-ı Memnu dizisinin yeniden bir sinema filmi olarak hazırlanmakta olduğu bu süreçte Hazal Kaya, kendisinin canlandırdığı Nihal karakterini kimin oynayacağını da merak ediliyor. Basında yer alan haberlere göre Helin Kandemir ile yapımcının Nihal karakteri için görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Hazal Kaya, programda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çok merak ediyorum, tabii ki yapsınlar. Şahane bir roman… Merakla bekliyorum, kim oynayacak Nihal’i en çok onu merak ediyorum.”

Oğlu Fikret Ali’ye olan sevgisini de ifade eden oyuncu, “Oğlumu çok seviyorum. Hatta loğusayken günlerce ağladım, çok seviyorum diye! Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar sevmekle. Loğusalığım benim onu çok sevmeye dair ağlamalarımla geçti. Annemi çok seviyorum, kocamı çok seviyorum, babamı çok seviyorum” açıklamasında bulundu.

Annesi ile yaptığı kavgaların güzel ve zevkli olduğunu ifade eden Hazal Kaya, kavga etmenin kötü bir şey olduğunu da düşünmüyor.

Ünlü oyuncu, kavga etmekten memnun ve şöyle diyor: ” “Kavga kötü bir şey değil. Yapılsın bitsin, o çirkin enerjiyi atalım aramızdan. Ne kadar zevkli. Bütün kötü enerji kayboluyor ortadan. Ben bağırdığımı düşünmüyorum, benim sesim yüksek.”

İkinci kez hamilelik yaşayan Hazal Kaya, yeni bebeğine kavuşmak için de gün sayıyor.