Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde ağır drama kısa bir komedi arası, sonrası yine gözyaşı!

Üç Kız Kardeş dizisinde ağır drama kısa bir komedi arası, sonrası yine gözyaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Üç Kız Kardeş dizisinde 36 bölüm geride kaldı. Dizinin 37. yeni bölümünü 31 Ocak Salı günü izleyebileceksiniz. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yeni bölümünde herkesi gülümsetecek ve ekran başında hoş anlar yaşatacak bir sahne var.

Rüçhan ile Nesrin birbirlerinin kılığına girerse ne olur? Dizinin senaristleri herkesi şaşkına çeviren bir durum komedisi yarattı. 37. yeni bölüm fragmanından yansıyan kısa anlar bile izleyenleri gülümsetmeye yetti.

Nesrin ile Rüçhan rolleri değişecek. Önce kıyafetler, sonra tavırlar ve nihayetinde de birbirlerini taklit eden iki karakterin komik anlarını 37. yeni bölümde ilgiyle izleyeceksiniz. Dizi hayranları da sosyal medyada bu sürprizden çok hoşlandı.

Üç Kız Kardeş dizisinde ağır drama kısa bir komedi arası, sonrası yine gözyaşı! 7

“Rüçhan ve Nesrin çok tatlı olmuşlar” diye yorum bırakan izleyiciler, birbirlerini taklit eden bu ikilinin hikaye içinde bu noktaya nasıl geldiğini de merak ediyor.

Mustafa’nın Derya’ya evlilik teklifi yapması ile romantik onlar da diziyi kaplayacak. Hem eğlenebileceğiniz hem duygulanacağınız hem de gözyaşı dökeceğiniz yeni bölüm birbirinden çok farklı duyguları izleyenlere yaşatacak.

Ancak Üç Kız Kardeş dizisinin yakıcı gerçeği dram ve gözyaşı… 37. bölümde komik anlar izleyecek olsanız da Türkan’ın gözyaşları yine dinmeyecek. Somer’in hata yaptığını düşünmesi ve Türkan’ın hamile olduğunun ortaya çıkması ile birlikte dizinin hikayesinde yine çalkantılı anlar yaşanacak.

Üç Kız Kardeş dizisi hayranları, çok ilginç, zaman zaman eğlendiren, bazen ağlatan ve çoğunlukla da meraklandıran yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı.