Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın patladığına çok sevindiği eski dizisi!

Hazal Kaya’nın patladığına çok sevindiği eski dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bugüne kadar önemli dizilere rol aldığı ve akıllarda kalan karakterlere imzasını attı. Bunlar arasında ilk sıralarda Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal, Adını Feriha Koydum’daki Feriha ve Bizim Hikaye’deki Filiz karakterleri öne çıkan yapımlar konumunda.

Hazal Kaya, İbrahim Selim’in Bu Gece isimli youtube programına evinden konuk oldu. İkili arasındaki dizi sohbetinde Hazal Kaya, tutmayan işlerinin de olduğunu ama hep işleri tutarmış gibi bir algının var olmasından da memnun olduğunu dile getirdi.

Tutmayan dizi işi olarak 4 bölüm süren Son Yaz Balkanlar 1912 isimli diziden bahseden Hazal Kaya, projenin kısa sürmesinden de son derece memnun kalmış.

Son Yaz Balkanlar 1912 filminde Hazal Kaya’nın yanı sıra Furkan Palalı, Tuğçe Kazaz, Tardu Flordun, Bülent Şakrak gibi isimler de vardı.

Hazal Kaya'nın patladığına çok sevindiği eski dizisi! 7

Ünlü oyuncu, “Zaten Makedonya’daydı ve biz orada çok fazla yiyip içiyorduk, tutmaması iyi bile oldu” dedi. Hazal Kaya, dizide rol aldığı Bülent Şakrak ile bir dükkanda güveçte peynir yaptırıp, öbür dükkanda pizza yaptırım, sonra da o pizzayı peynire banarak yediklerini anlattı.

Çay bahçelerinde ellerine çekirdek alıp saatlerce çitlediklerinden de bahseden Hazal Kaya, “Ben böyle 5 kilo çekirdek alıp böyle çay bahçesine oturmaca, çok kötüydü.İyi oldu” dedi.