Ana sayfa Dizi Fragmanları Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yayın tarihi fragman ile duyuruldu!

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yayın tarihi fragman ile duyuruldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’nın başrolünde oynadığı Netflix’in yeni dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı için yayın tarihi belli oldu. Diziyle ilgili dikkat çekici fragman meraklılarını mutlu etti.

Netflix, macera, eğlence ve gizem dolu hikayesinin yanı sıra İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçen yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yayın tarihini bir fragman ile duyurdu. Dizi, 3 Mart 2022’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın yayın tarihi fragman ile duyuruldu! 8
Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.

Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski’nin paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin yer alıyor.

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın yayın tarihi fragman ile duyuruldu! 9
Dizide genç bir gazeteci olan Esra’nın İstanbul’daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul’un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçen dizi izleyici o yıllara götürüp farklı bir deneyim yaşatmak istiyor.