Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ bir paylaşım yaptı, eşinin yorumu sosyal medyayı salladı!..

Kıvanç Tatlıtuğ bir paylaşım yaptı, eşinin yorumu sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Türkiye’nin en yakışıklı ve yetenekli oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha hayranlarının gönlünde taht kurdu.

Her yaptığı gündem olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dördüncü ayını tamamladığı profesyonel aşçılık eğitiminden bir video yayınladı.

Tatlıtuğ, mutfağa girdi, elmalı strudel tatlısı yaptı. Bu anları instagram hesabından yayınlayan oyuncu paylaşımın altına,  “Profesyonel aşçılık eğitiminde bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime teşekkür ederim” notunu düştü.

Tatlıtuğ ailesinin Adana’da Mavi Köşe isimli bir pastahane işlettikleri ve dedesinin ‘Tatlıcı Şevket’ olduğu biliniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un modacı eşi Başak Dizer ise paylaşımın altına “Şekerci mi baban senin?” yorumunu yaptı.

Dizer’in yorumu kısa sürede binlerce beğeni alırken Tatlıtuğ eşine, ‘Maviköşe ruhu güzelim’ cevabını verdi. Kıvanç Tatlıtuğ’un videosu kısa sürede 2 milyona yakın izlenme oranına ulaştı.

Hayranları,  mutfağa girerek tatlı yapan Kıvanç Tatlıtuğ’a, ‘Eline her şey yakışıyor, şeklinde pek çok yorum yaptı. Öte yandan yorumlardan, Kıvanç Tatlıtuğ’un aşçılık eğitimi almasına ünlü şef Arda Türkmen’in vesile olduğu anlaşılıyor. Arda Türkmen de videonun altına; ‘Yolun açık olsun kardeşim’ yorumunu yaptı.