Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’yı baygın düşüren dizi çekimi mi, başka bir sürpriz mi var? Paylaşımıyla çok şaşırttı!

Hazal Kaya’yı baygın düşüren dizi çekimi mi, başka bir sürpriz mi var? Paylaşımıyla çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun süre sosyal medyaya kayıtsız kalmış ve çok fazla paylaşım yapmamıştı. Ancak arkadaşlarının da ısrarı sonrasında, özellikle oğlu Fikret Ali’nin doğumuyla birlikte çok daha etkin bir şekilde instagram hesabını kullanmaya başladı. Pandemi sürecine denk gelen dönemde bol bol hayranlarıyla fotoğraflar ve videolar paylaştı, bazı canlı instagram yayınlarına katıldı.

Hayranları, oyuncu ile birebir diyalog kurabilmenin, kendisi hakkında daha çok ve ilk elden bilgi sahibi olabilmenin heyecanını yaşadı bu süreçte. Giderek oyuncu, çok daha fazla etkin bir şekilde instagram kullanmaya ve takipçileriyle dertleşmeye, kimi zaman yaptıklarını anlatmaya başladı.

Hazal Kaya’nın samimi ve içten paylaşımları, hayranları tarafında da olumlu bir karşılık buluyor. Son dönemde biraz daha az paylaşımlar yaptığı görülen Hazal Kaya’nın, bir süre önce ikinci çocuğuna hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Hazal Kaya, bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmazken, bu durumu ortaya çıkarabilecek bir fotoğraf da vermedi. O nedenle hamile olup olmadığını henüz net olarak kimse bilmiyor! Bu arada Hazal Kaya’nın son yaptığı paylaşım, kafaları daha da karıştırdı!

2019’da oyuncu-Müzisyen Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, mutlu evliliği ile de dikkat çeken bir isim. Eşine olan aşkını her fırsatta dile getiren Hazal Kaya ile ilgili hamilelik iddiaları daha önce de gündeme gelmişti ancak doğru olmadığı zaman içinde anlaşılmıştı. Bu kez bu iddiayı yalanlamayan ancak doğrulamayan Hazal Kaya, son paylaşımına düştüğü notla herkesi çok şaşırttı!

Hazal Kaya'yı baygın düşüren dizi çekimi mi, başka bir sürpriz mi var? Paylaşımıyla çok şaşırttı! 7

“Benden Ne Olur?” isimli filmi yakın zamanda Disney Plus’ta yayınlanan Hazal Kaya, aynı zamanda Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle de çok konuşulmuştu. Selahattin Paşalı ile oynadığı dizinin 2. sezonunun da çekileceği bir süre önce gündeme gelmişti.

Hazal Kaya’nın şu sıralar fiziksel olarak çok zorlandığını ve tansiyonunun sürekli düştüğünü söyleyerek yaptığı paylaşım sonrası, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin çekimlerinde olduğu tahminlerini doğurdu. Ancak tabii bu durumu hamileliğine yoranlar da çok.

Oyuncu, yukarıdaki fotoğrafına “Nasıl açtım arayı ama. İsteyerek olmadı valla. Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9’a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayata tutunmaya çalışıyorum. Ay çok güzel şeyler geliyor neyse böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi. Yani umarım. Öptüm. ” notunu yazdı.

Uzun zamandır paylaşım yapmayan oyuncu, çok yorgun olduğunu, sonra anlatacağını, psikolojik olarak da zorlandığını belirterek tansiyon düşüklüğü yaşadığını belirtmekte. Ayrıca sette olduğunu da not düşüyor. Hayranlarını meraklandıran ve endişelendiren bu mesaja güzel şeyler olduğu notunu da düşen oyuncu, bir kaç haftaya toparlanacağını da ayrıca belirtmekte.

İşte Hazal Kaya, bu mesajı ile hayranlarını fena halde meraklandırmış durumda! Oyuncu ise yaptığı ilk açıklamada herkesin durumu yanlış anladığını belirtti. Ancak neden fiziksel olarak zorlandığı konusunda detay vermedi.

Hazal Kaya, açıklamasında şunları söyledi: “İyiyim, Selin de yanlış anlamış. Çok hastayım diye bir şey demek istemedim. Sıcaklardan tabii. Sonra ben instagram’dan paylaşacağım. Kimseye söylemem.Gerçekten fiziksel olarak zorlandığım bir dönem. Sebebini sonra ben size anlatacağım. Bir anda sırra kadem basmışım gibi oldu, insanlar ‘iyi misiniz’ diye mesaj yazınca, fiziksel olarak sıkıntılıyım, tansiyonum düşüyor demek istedim.”