Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar!

Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un bu akşam yeni sezon ilk bölümü ekranlara gelecek.

Dizinin tanıtımlarının yayınlanmasıyla birlikte heyecanlı bir sezonun geldiği ve ilk bölümden izleyiciyi sarsacak yeni gelişmeler yaşanacağı anlaşılmıştı.

Cumali ve Salih’in hapse girdiği, Yamaç’ın akıl hastanesine düştüğü ve İdris’in öldüğü yeni düzende, bambaşka karakterler de diziye dahil olmaya hazırlanıyor.

Baykal’ın kızı ortaya çıkarken, Akın yeni işbirlikleriyle Çukur’u bilindik Çukur olmaktan çıkaracak olaylara imza atacak gibi görünüyor.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, diziye katılan yeni oyuncuların oynayacağı karakterler de büyük merak konusu oldu.

Damla Sönmez’in Baykal’ın kızı rolünü oynayacağı Çukur’da, Hazal Subaşı’nın oynayacağı Nehir karakteri ise tanıtımdaki kısa diyaloğuyla bir anda ilgiyi çekmeyi başardı.

Yamaç ile aralarında bir yakınlık yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu olan Nehir karakteri, ilginç kişiliği ile diziye farklı bir hikaye getirecek gibi duruyor.

Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 17

Hazal Subaşı’nın diziye dahil olması ise, onu ilk oynadığı diziden beri takip edenler için çok başka bir anlam taşıyor.

Zira Subaşı, güzellik yarışması ile tanınmasının ardından 2016 yılında ilk kez TRT’nin günlük dizisi Adını Sen Koy’da oynadığı Zehra karakteri ile sevilmişti.

Bu ilk oyunculuk denemesinin ardından Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde rol alan Subaşı, Prime Time izleyicisi ile ilk kez tanışmıştı.

Genç oyuncu, başarılı performansıyla dikkat çekince bu kez TRT’nin Halka dizisinde oynadı.

Şimdi ise Çukur dizisine geliyor. Böylesine iddialı bir dizide rol alması hayranlarını olduğu kadar muhtemelen Hazal Subaşı’yı da heyecanlandırıyor olsa gerek. Zira oyunculuk hayatında Çukur’un çok büyük bir dönüm noktası olması da muhtemel.

Bu kadar çok izlenen bir dizide sergileyeceği performans, genç oyuncusu başka noktalara taşıyabilir.

O nedenle Hazal Subaşı’yı ekrana çıktığı ilk günden beri izleyen hayranları, şimdilerde çok heyecanlı. Bu heyecanlarını sosyal medyada da sıklıkla paylaşmaktalar.

Bugün onlar için bambaşka bir anlam ifade ediyor. Belki bir kısmı daha önce Çukur dizisini izlememişti bile. Ancak Hazal Subaşı’nın Çukur’da oynaması, diziye onun hayranlarının ilgisini de arttıracak gibi duruyor!

Bakın neler neler söylemişler:

Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 18 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 19 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 20 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 21 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 22 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 23 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 24 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 25 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 26 Hazal Subaşı hayranları sosyal medyayı birbirine kattı! Çukur dizisi için çok başka yorumlar! 27