Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor çok sevildi ama bazı işaretler var ki, izleyiciyi gıcık ediyor!

Mucize Doktor çok sevildi ama bazı işaretler var ki, izleyiciyi gıcık ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’un sadece doktorluk tarafına değil aşk tarafına da bakın!
Geçtiğimiz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Mucize Doktor dizisi, ilk bölümü ile beğenileri topladı. Taner Ölmez’in müthiş oyunculuğu ile izleyicileri kendisine hayran bıraktığı bir performans izledik.

Mucize Doktor dizisi, otizm konusunda farkındalık yaratması, doktorların ne kadar kutsal bir görevi yaptıklarını göstermesi bakımlarından önemli noktalara dokundu.

Dizinin oyuncu kadrosundan hikayesine kadar her şey izleyicileri ekranda başında tutacak nitelikteydi… Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Hayal Köseoğlu ekranda adeta parladı…

Mucize Doktor dizisine sağlık çalışanlarından eleştiriler yine üst üste geldi. Ayırca dizinin sadece bir doktor dizisi olmadığı içinde aşk öğelerini de barındıran entrika yanlarının da olduğu daha ilk bölümden gösterildi. Diziyi beğenenler aşk ve entrika kısmının çok da baskın şekilde sunulmamasını talep ediyor.

Mucize Doktor çok sevildi ama bazı işaretler var ki, izleyiciyi gıcık ediyor! 7

Ancak aşk ilişkilerine bakıldığında tam bir çorba durumu var… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin bu yönüne değindi ve şu detayı yazdı:

“Asıl işin aşk meşk tarafı var ki sormayın! Ferman (Onur Tuna) eritiyor ortalığı. Nazlı (Sinem Ünsal) platonik takılıyor, hastane sahibi Beliz (Hazal Türesan) ise resmi sevgilisi süper cerrah. Bir üvey anne var, her üvey anne gibi hırslı ve içten pazarlıklı Kıvılcım (Özge Özder)… Bir de karakter tahlilinde ‘flörtöz hemşire’ olarak belirtilmiş Açelya (Hayal Köseoğlu) var. Yani otizm bir yana, sen entrikaya da bak diyor dizi..”

Yani bu sadece bir doktor dizisi değil.

Aynı zamanda aşk ve entrikaları da barındıran bir yapım.

İleriki bölümlerde neler olur bilinmez ama, izleyiciler aşk meşk ilişkilerine çok dalar ise şimdiden diziye kırmızı kart göstereceklerini de sosyal medyadan yazmakta.

İzleyiciler, “Eğer aşk sahneleri, doktorluk ve otizm farkındalık konularının önüne çıkar ise izlemeyiz” diye yazıyor.

Zaten ekranda aşk, entrika dolu birçok yapım var. Mucize Doktor’da bu konuları fazla öne çıkartmak çok anlamsız olacaktır.

Dikkatli olmakta fayda var…