Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Subaşı yeni normale ilk adımı attı!

Hazal Subaşı yeni normale ilk adımı attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, koronavirüs pandemisi nedeniyle geride kalan 2,5 aylık karantina dönemini evde geçirmişti. Oyuncu, sıkıntılı geçen bu sürecin ardından yeniden normalleşme adımları atmaya başladı.

Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, kariyerinin en iyi döneminde bulunuyor. Dizideki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşadığını yaptığı paylaşım ile kabul eden oyuncu, ilişkilerinin de iyi gittiğini söylemişti.

Haziran ayı ile birlikte başlayan yeni normalleşme adımları atan oyuncu uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta evden çıkmış ve bazı ihtiyaçlarını almıştı. Bu sırada kameralara yakalanan Hazal Subaşı, “Uzun zamandır çıkmıyordum, bir iki gün önce çıktım. Bugün de ihtiyaçlar vardı” diye konuşmuştu. Alerji ilaçları aldığını ve polenlerden kaçtığını anlatan Hazal Subaşı, ilişkisinin de iyi gittiğine değinmişti.

Ünlü oyuncu yeni normale uyum sağladığını yaptığı tatil paylaşımı ile gösterdi. Marmaris’te tatile başlayan Hazal Subaşı, butik bir otele yerleşti ve güneşin, denizin, doğanın tadını çıkarmaya başladı. Ünlü oyuncu mutlu olduğunu da fotoğrafıyla ifade etmiş oldu.

Hazal Subaşı yeni normale ilk adımı attı! 7