Ana sayfa Kadın Haberleri Herkesin bildiği, Demet Özdemir’in uyguladığı güzellik detayı!

Herkesin bildiği, Demet Özdemir’in uyguladığı güzellik detayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların güzelliklerini nasıl korudukları, cilt bakımları yaparken nelere dikkat ettikleri her zaman için nemli olmuştur. Magazin basınında da oyuncuların güzellik sırları sıklıkla haber olur. Kadın okuyucular da bu sırlardan kendilerine pay çıkartır. Demet Özdemir’in güzellik sırları da çok merak ediliyor.

Aslında ünlü oyuncunun en önemli sırrı fazla makyaj yapmaması. Günlük yaşamında az makyaj yapan oyuncu, sette rolünü canlandırırken yoğun bir makyaja maruz kaldığı için günlük hayatında fazla makyaj yapmaktan hep kaçınıyor.

Instagram’da katıldığı sohbet buluşmasında güzelliğini nasıl koruduğu ile ilgili sorulara yanıt veren Demet Özdemir, herkesin bildiği ve birçok kişinin uyguladığı gibi cildini gül suyu ile temizliyor. Özdemir, ayrıca annesinden öğrendiği Türk kahvesi maskesini de denedi ve kendini de iyi hissetti.

Ünlü oyuncu, bakım sırlarıyla ilgili şu detayları açıkladı.

“Ben fazla makyaj yapmıyorum. Cildin yorulmasını azaltıyor. Çünkü sette çok maruz kaldığım için. Genelde gül suyu ile cildimi temizliyorum. İnternetten ve annemden, ablamdan bildiğim Türk kahvesi maskesi var. Onu da deniyorum. Yaptım çok da iyi hissettim. Ama her hafta bu bakımı yapıyorum diyemem. Ama benim özen gösterdiğim tek şey, makyaj ile uyumamak. Gül suyu ile cildimi iyi temizlemek. Zaten fazla da makyaj yapmıyorum. Karantina hiç makyaj yapmadım sayılır.”