Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü, Hakan:Muhafız dizisinde Cüneyt Arkın ile ilgili detayları verdi!

Hazar Ergüçlü, Hakan:Muhafız dizisinde Cüneyt Arkın ile ilgili detayları verdi!

tarafından ker_def

Hakan:Muhafız dizisinin birinci sezonu Aralık ayında Netflix platformunda yayınlanmıştı. Dizinin 2. sezonunu çekimleri de tamamlanmış ve yayınlanması beklenmekte.

Hazar Ergüçlü, oyunculuğu çok sevdiğini ve yaptığı işin kendisini yormadığını söyledi.

Hakan: Muhafız dizisine devam edeceklerini hatırlatan Ergüçlü, 2. sezonun da yayına başlamasını heyecanla beklediklerini dile getirdi.

3. ve 4. sezonlar için Netflix’ten onay alan Hakan:Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte rol alan Hazar Ergüçlü, Yeşilçam efsanesi Cüneyte Arkın ile yapılan çekimlere de değindi.

Ergüçlü, yeni sezon tanıtımında yer alan Cüneyt Arkın ile çekimler için “İnanılmaz bir tecrübeydi. Bir efsane ile birlikte oynamaya çalışmak çok heyecanlıydı” dedi.

Cüneyt Arkın’ın dizideki rolü hakkında bilgi veremeyeceğini söyleyen Hazar Ergüçlü, bu çekimin kendisi için inanılmaz olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu anlattı:

“Hiç hayal bile edemezdim. Böyle bir çekim olacağını duyduğumda inanılmaz sevinmiştim. Olana kadar da kendimi çok yükseltmemiştim. Sonra hevesim kırılmasın, hayal kırıklığına uğramayayım diye. Cüneyt Arkın ile de sohbet ettim. Çok mutlu oldum.”