Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü yeni dizisi ile hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak!

Hazar Ergüçlü yeni dizisi ile hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak!

tarafından ker_def

Cesur çıkışları olan ve rollerinde sınırları zorlamayı seven isimlerden birisi de Hazar Ergüçlü… En son 2022 yılında Hayat Bugün isimli televizyon dizisinde başrolde yer alan genç oyuncu, ayrıca dijital platformda yayınlanan Sadece Arkadaşız dizisiyle de dikkatleri çekmişti.

1 sezonluk aranın ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmayı tercih eden Hazar Ergüçlü, bu sefer bir pavyon kadını olarak izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve kadın cinayetlerine vurgu yapan detayları ile İnci Taneleri isimli yeni dizi Kanal D ekranında yayınlanacak.

Kanal D’nin büyük ilgi gösterdiği ve sosyal medyada da izleyicilerin merakla beklediklerini ifade ettikleri proje, Hazar Ergüçlü’nün farklı yönlerini de ortaya çıkartacak.

Yeni tanıtımın açılış sahnesinde, “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…” ifadesine yer verildi. Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler dikkat çekti.

Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde güzel oyuncunun, zil çalarak yaptığı dans performansı izleyenlerden tam not aldı.

Hazar Ergüçlü’nün, Dilber’e hayat vermek için özel dans dersleri aldığı ortaya çıktı. Diziye özel Ankara oyun havasıyla çekilen tanıtım filmi, Dilber’in hikayesi ve yolculuğuna dair merakı daha da artırırdı.