Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 2023 yılını müthiş bir başarı ile kapatıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi 2023 yılını müthiş bir başarı ile kapatıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 45. bölümü izleyicileri yine fazlasıyla heyecanlandırdı. Doğa ile Pembe karakterlerinin savaşının başladığı bu bölüm yine milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeyi başardı.

Kızılcık Şerbeti dizisi geçen sezon çok başladığı zorlu yolculukta çok başarılı bir süreç geçiriyor. Çok iyi reytingler alan, hatta çift haneli oranlar ile sezonun en iyisi olan projenin güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu bulunuyor.

2023 yılında da birbiri ardına başarılar elde eden dizinin bu yıla vedası da çok konuşuldu.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” bomba gibi bir bölümle 2023 yılını tamamladı.

45. bölümün sürpriz konuğu ise süper star Ajda Pekkan konuk oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi 2023 yılını müthiş bir başarı ile kapatıyor! 7

Dizinin büyük merakla beklenen yeni bölümünde; Rüzgar’ın çalıştığı televizyon kanalının coşkulu yeni yıl kutlaması ekrana getirildi.

Ajda Pekkan’ın sahne aldığı geceye Rüzgar’ın davetiyle Pembe ve ailesi de katıldı. Kıvılcım’ın, Ertuğrul’la birlikte katıldığı davete Ömer’in gelmesiyle yaşananlar izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Kızılcık Şerbeti dizisi çok başarılı işlere imzasını attığı 2023 yılını yine bomba gibi bir bölüm ile kapatarak yine milyonların sevgisini kazanmayı başardı.

2024 yılının da dizi adına çok olumlu geçmesi bekleniyor.