Ana sayfa Sosyal Medya Hazım Körmükçü yine bir atv dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor!

Hazım Körmükçü yine bir atv dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Hazım Körmükçü, 1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan oyuncu, Şehir Tiyatroları’nda da uzun yıllar görev aldı.

Dizilerin yanı sıra sinema filmlerindeki etkili oyunculukları ile de dikkatleri çeken Hazım Körmükçü, canlandırdığı rollerin ruhunu izleyicilere aktarmayı iyi başaran isimlerden birisi… Müzik çalışmaları da bulunan ve çeşitli müzik aletlerini de çalabilen oyuncu; tiyatro, dizi ve sinema ile tüm alanlarda sanatını sergileyen isimler arasında bulunuyor.

2020 yılında Kuruluş Osman ve 2021 yılında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol alan oyuncu, bugüne kadar birçok rol canlandırdı. 1990 yılından bu yana dizilerin aranılan isimlerinden birisi haline gelen Hazım Körmükçü, yeniden televizyon ekranına atv dizisi İçimizdeki Ateş ile dönüş yapacak.

Hazım Körmükçü yine bir atv dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor! 7

Son iki yıl içinde yine atv’de ekrana gelen ve çok milyonların sevdiği Kuruluş Osman’a konuk oyuncu olarak katılan Hazım Körmükçü, ayrıca yedinci sezonu öncesinde de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine katılmıştı.

Dizinin 200. bölümünde yeni oyuncu kadrosu ile birlikte sete çıkan Hazım Körmükçü, Barış karakterini canlandırdı ama yapımcı ile atv kanalı arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle bu bölüm izleyicilerle buluşamadı. Sonrasında ise dizinin bitirilmesi kararı çıktı ve Hazım Körmükçü, yeni rolünde izleyici ile ekranda buluşma fırsatı elde edememiş oldu.

4 gencin hayat hikayesinin anlatıldığı İçimizdeki Ateş dizisinde Tahsin karakterini canlandıracak olan oyuncu, gençlerle bir arada olacak. Dizide; Atakan Hoşgören, İpek Filiz Yazıcı, Demirhan Demircioğlu, Gizem Arıkan gibi genç isimler öne çıkıyor. Ayrıca dizide ; Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu gibi tecrübeli isimleri de izleyebileceksiniz.