Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisi 23. ve 24. bölümler yayınlandı, işte tüm detaylar!

Hayaller ve Hayatlar dizisi 23. ve 24. bölümler yayınlandı, işte tüm detaylar!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”, yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü bölümleriyle dijital içerik platformu bein Connect’te yayınlandı.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar”, her hafta yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ile Yeşim Çıtak yazıyor. İlk sezon çekimleri tamamlanan dizinin ekibi bir süre ara verdi. İkinci sezonda da devam edeceğini Melisa Aslı Pamuk’un duyurduğu Hayaller ve Hayatlar dizisi, daha uzunca bir süre gündemde kalmaya devam edecek. İşte dizinin yeni yayınlanan 23. ve 24. bölümlerinden tüm detaylar:

Hayaller ve Hayatlar dizisi 23. ve 24. bölümler yayınlandı, işte tüm detaylar! 8

23. Bölüm Özeti:

Güneş, öğrendiği gerçeklerle yıkılır. Sergen ve Dicle yalnız kalabilmenin yollarını arar. Setenay’ın iş hayatı için yeni bir planı vardır. Alaz, Güneş’e ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır. Setenay ve Emre’ye bir röportaj teklifi gelir.

Hayaller ve Hayatlar dizisi 23. ve 24. bölümler yayınlandı, işte tüm detaylar! 9

24. Bölüm Özeti:

Setenay ve Emre röportaj için gittikleri yerde Dicle’yi görünce büyük bir şok yaşarlar. Güneş, elindeki dosya ile Mehveş’in karşısına dikilir. Melike, nihayet sırrını Yiğit’e açıklar. Alaz, Güneş’e her şeyi anlatsa da duydukları Güneş için yeterli değildir. Fırat ve Dicle iş konusunda karşı karşıya gelir. Dicle, Sergen’e blogunu okuduğunu söylemediği için kızgındır.