Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin ve Meriç Aral’ın gülümseten pozları

Yağmur Tanrısevsin ve Meriç Aral’ın gülümseten pozları

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, sosyal medya pozlarıyla kendi haberlerini de yaratıyorlar artık. Yaptıkları paylaşımlarla hem gündelik hayatlarını hem de keyifli anlarını paylaşan ünlü isimler, çoğu zaman da kimi sosyal, toplumsal olaylar karşısında tavırlarını da koyuyorlar. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri isimlerden ikisi, pazar günü pozlarıyla dikkat çekti.

ilk olarak Yağmur Tanrısevsin’e bakalım. Ekranlara son olarak İki Yalancı dizisiyle gelen Yağmur Tanrısevsin, şu sıralar setlerde değil. Hayranları onu ekranda görmek için sabırsızlanıyor. Ancak yeni bir projesi ile ilgili henüz bir bilgi yok.

Tanrısevsin, pazar günü havanın soğuk olmasına aldırmadan, yağmuru da dinlemeden bir kafede otururken çekilen fotoğrafını paylaşmış. Oyuncunun kabanının şapkasıyla gözlerini örttüğü fotoğrafta maskeli olmaması da dikkatlerden kaçmadı!

Soğuk havadan yakınan oyuncu, yine de mutlu olduğunu ifade ediyor düştüğü notta. İşte o paylaşım:

Soğuk,beyaz bir gündü ama mutluyduk!..????

Şu sıralar Kırmızı Oda dizisinde rol alan Meriç Aral ise Pazar günü yağışlı ve soğuk İstanbul’da sokağa çıkmak yerine evde kalmayı tercih edenlerden.

Oyuncunun ayağını kaldırarak aynaya karşı verdiği ve güneş gözlüğü taktığı fotoğrafı gülümsetti.

İşte o paylaşım:

Günü görsel potpuri ile destekleme kararı aldım ???????? Ps. Nar yiyin