Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in son görüntüsü Rocky filmlerini anımsattı!..

Kerem Bürsin’in son görüntüsü Rocky filmlerini anımsattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı dizisiyle yakaladığı şöhretin tadını çıkarıyor. Oyuncunun başrolünde yer aldığı dizinin yurt dışında da yayınlanmasıyla birlikte Bürsin dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesinin sahibi oldu.

Sosyal medyadaki takipçi sayısını da artıran ünlü oyuncu instagram paylaşımlarıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Fit görüntüsü de hayranları tarafından çok beğenilen Kerem Bürsin kaslı vücusunu spora borçlu. Spor, oyununun hayatının vazgeçilmezi.

Kerem Bürsin’in instagram jhsabından boks yaparken paylaştığı son video hayranlarına Slyvester Stallone’nin rol aldığı meşhur Rocky filmini anımsattı.

Antrenörü ile boks yaptığı anlardan görüntüsünü paylaşan oyuncunun gönderisine kısa sürede 10 bine yakın yorum yapıldı. Hayranları oyuncunun performansına, ‘Harikasın’, ‘Süpersin’, ‘Çok iyi’ şeklinde yorumlarda bulundular.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kerem Bürsin (@thebursin)’in paylaştığı bir gönderi

Tüm dünyada olay yaratan Sen Çal Kapımı dizisinin HBO’da yayınlanmasının ardından Kerem Bürsin Latin Amerika ülkelerinde büyük bir yıldıza dönüştü. Latin kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Kerem Bürsin’e benzeyen bir erkek arkadaş bulmak için Türkiye’ye gelmeyi planladıklarını paylaşıyorlar.

Öte yandan İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’in doğum günü için başlattıkları Darüşşafaka’ya bağış kampanyası çığ gibi büyüyor. Hedefi Kerem Bürsin’in doğum günü olan 4 Haziran’a kadar 30 bin lira toplamak olan kampanya başlayalı daha bir ay bile olmamasına rağmen 10 bin liraya ulaşıldı bile.