Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dışında Belçim Bilgin’in Kanal D için bir projesi daha var

Hekimoğlu dışında Belçim Bilgin’in Kanal D için bir projesi daha var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Belçim Bilgin, üst üste yeni projelerle Kanal D ekranında!Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, ekran özlemini iki proje ile gidermeye başlayacak… Geçtiğimiz yıl Behzat Ç dizisinin yeniden çekilen bölümlerinde pavyon şarkıcısı olarak kısa bir sahnede rol alan oyuncu, dizi devam etmeyince ortada kalmıştı.

Ünlü oyuncu Pandemi öncesinde de Hekmioğlu dizisi için anlaşmış ancak araya koronavirüs girmişti. Hekimoğlu dizisinin 2.sezonunda Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi olarak Belçim Bilgin dizide boy gösterecek. Kanal D ekranıyla birlikte yeniden dizilere dönüş yapmaya hazırlanan oyuncunun bir başka projesi daha var.

Belçim Bilgin, 26 Temmuz Pazar günü yine Kanal D ekranında yayınlanacak olan Uzak Ara Eğlence isimli yarışma programında ünlü isimlerle bir arada yer alacak.

Yeniden sete çıkmaktan duyduğu mutluluğu anlatan Belçim Bilgin, “Çalışmayı ve setleri gerçekten çok özlemişim” diye konuştu.

Hekimoğlu dışında Belçim Bilgin'in Kanal D için bir projesi daha var 7

Sunuculuğunu Pelin Akil’in üstlendiği, jüri koltuğunda Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul’un oturduğu yarışma programı Uzak Ara Eğlence her hafta ünlü bir isim konuk jüri olarak katılacak. Programın ilk bölümünün konuğu Hazal Kaya…