Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan ile Mine Tugay aynı gün aynı anlamlı mesajı paylaştı!

Engin Altan Düzyatan ile Mine Tugay aynı gün aynı anlamlı mesajı paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların yardım kuruluşlarına olan destekleri her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Bugün instagram hesapları üzerinden hem Engin Altan Düzyatan hem de Mine Tugay, Türk Kanser Derneği’ne destek için paylaşımlarda bulundu.

Diriliş Ertuğrul ve Kurşun dizilerinin ardından yeni sezonda Barbaros isimli dizide başrolde yer alacak olan Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz’un doğum günü olduğunu belirterek, tüm sevenlerinden herhangi bir hediye almamalarını Türk Kanser Derneği’ne bağışta bulunmalarını rica etti.

Engin Altan Düzyatan ile Mine Tugay aynı gün aynı anlamlı mesajı paylaştı! 8

Engin Altan Düzyatan, mesajında şu anlamlı ifadelerle dikkat çekti: Bu sene doğum günüm için Türk Kanser Derneği’nde bir bağış kampanyası açtım. ⁣Bana gelecek hediyeler yerine, sevenlerimden ve yakınlarımdan, kanser tedavisi gören ve desteğe ihtiyaç duyan hastalara umut olmalarını istiyorum. Kampanya, doğum günü tarihim olan 26 Temmuz’a kadar açık kalacak.⁣ Kampanya linkine profilimden ulaşabilirsiniz. Bağışta bulunan herkese şimdiden destekleri için çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimle…”

MİNE TUGAY’DAN ANLAMLI ÇAĞRI

Benzer bir paylaşımı yapan isim geçtiğimiz ay final yaparak ekrana veda eden Zalim İstanbul dizisinin Şeniz’i Mine Tugay idi… Ağabeyini kanser nedeniyle kaybeden ünlü oyuncu, yaklaşan doğum günü hatırlattı ve aynen Engin Altan Düzyatan gibi derneğe bağışta bulunulmasını rica etti.

Mine Tugay, mesajında şöyle yazdı: “Selam:) Bu sene sizden; sevdiklerimden ve dostlarımdan bir ricam var; Türk Kanser Derneği’ne bağış yaparak imkanı olmayan yetişkin ve çocuk kanser hastalarına destek olalım.Bu beni çok mutlu eder. Bunun için bir bağış kampanyası açtım. Ben abimi kanserden kaybettim. Kanser tedavi süreci ne kadar zor bilirim.Kimse sevdiklerini kaybetmesin diye onlara bir umut ışığı olalım istiyorum.Zaten zor olan bu süreci onlar için hafifletelim istiyorum.Lütfen desteğinizi esirgemeyin. Kampanya doğum günüm 28 Temmuz’a kadar açık olacak. Az veya çok hiçbir önemi yok yeter ki hep beraber ihtiyacı olan kanser hastalarının yanında olalım.Şimdiden hepinize kalpten teşekkür ederim.İyi ki varsınız. Bağış linkini profilime bırakıyorum.”

Engin Altan Düzyatan ile Mine Tugay aynı gün aynı anlamlı mesajı paylaştı! 9