Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep sonunda Demet Özdemir ile özdeşti! Doğduğun Ev Kaderindir şimdi daha güzel

Zeynep sonunda Demet Özdemir ile özdeşti! Doğduğun Ev Kaderindir şimdi daha güzel

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’e gurur veren Doğduğun Ev Kaderindir başarısı! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep performansı ile konuşulmaya devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu, ayrıca 11.4 milyon takipçiye ulaşan instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da sürekli gündem oluyor.

Önceki gün kameralara yakalanan oyuncu, İzmir’deki deprem felaketine atıf yaparak, ülkece keyifsiz olduğumuzu hatırlattı. Dizinin setinden çıktıktan sonra arkadaşları yemek yediklerini anlatan oyuncu, çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi. Zeynep karakteri son haftalarda dizide güçlü bir duruş sergiliyor. Kendisine, düşüncesine ve hislerine yeterince saygı göstermediğini düşündüğü eşi Mehdi’den boşanmak isteyen Zeynep’in kararlı duruşu, kadın haklarını öne çıkartan sözleri büyük yankı bulmuştu.

Zeynep karakterindeki bu güçlü çıkış Demet Özdemir’i de çok etkiledi. Şimdiye kadar olmasa bile bu cesur tavrı sonrasında Zeynep ile kendisi arasında bir özdeşme yaşandığını belirten oyuncu, çok önemli bir değerlendirme yaptı.

Dizide güçlü bir kadın karakterine hayat veren oyuncu, kadın hakları konusunda verdikleri mesajın önemine işaret eden şu sözleri söyledi: “Güzel, çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Güzel bir geri dönüş yaptık aslında. Çok da güzel açılımlar oldu işimizde, kadın hakları ile ilgili, kadınlarla ilgili. O yüzden çok gururluyuz. İnşallah yükselerek de gidecek diye tahmin ediyorum.”

Zeynep karakteri ile kendi kişiliği arasındaki yakınlaşmanın son bölümlerde arttığına değinen oyuncu, karakterin cesaretini örnek gösterdi. Özdemir, “Herhalde birkaç bölümdür böyle düşünüyorum. Var olan cesaretinden bahsedebilirim. Çok özdeşiyor” ifadesini kullandı.

İş dışında çok vaktinin kalmadığını anlatan oyuncu, dans paylaşımlarını daha profesyonel hale getirmek istediğini ancak bölüm yetiştirmek adına sette çok çalıştıklarını vurguladı.