Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde ayrılığın iması bile yürek hoplattı!

Hekimoğlu dizisinde ayrılığın iması bile yürek hoplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, dün akşam 29. bölümü ile yayınlandı. Reytinglerde geçen haftaya göre iyi sonuçlar alan ve yükseliş sergileyen dizinin hikayesinde de heyecanlı anlar yaşandı.

Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin yaşadıkları izleyicilere de ekran başında hüzün yaşattı.Yıldırım da bu duygusal sahnelerde çok başarılı performans sergiledi. Hekimoğlu hayranları dünkü bölümü hem heyecanla hem de gözyaşı ile takip etti. Dizide Mehmet Ali karakterine ne olacağı da merakla bekleniyor. Ayrılık ihtimali bile izleyicinin yüreğini hoplattı!

Memoli’nin ağrıları dayanılmaz bir hale geldi. Bu ağrıları dindirmek için de onu komaya sokmak zorunda kaldılar. Ancak bu süre zarfında hastalığına tanı koyamazlarsa yeniden uyanamayacağı gerçeği de var. Yani Memoli ayrılacak mı? İşte bu soru sosyal medyada sıklıkla soruluyor.

Kaan Yıldırım da dün akşam sosyal medyada yapılan yorumlarda başarılı performansı ile övüldü. Etkileşim bir hayli arttı ve binlerce mesaj ile izleyiciler Hekimoğlu dizisinin gündemin ilk sıralarına kadar çıkarttı.

Memoli’nin bu durumu göze alarak herkesle vedalaşması da duygusallığı artırdı. Memoli’nin son anları herkesi ağlattı. Babasıyla da olan konuşmalar ise geceye damga vuruyor! Peki Memoli ölecek mi? Yoksa hayata tutunmayı başarabilecek mi?

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Kaan Yıldırım ve müthiş oyunculuk” sözleri öne çıktı. Hekimoğlu’nun her olayda haklı çıkmasına rağmen kendisine yönelik direnç dalgasının da anlamsızlığı sosyal medyada dikkat çeken bir başka konuydu.

“Memoli’nin ölmemesi için dua ediyorum. İbretlik bir bölümdü” diye yazan Hekimoğlu hayranları, dizideki heyecan artışından da son derece memnun kaldıklarını yazdılar.

İzleyicilerin ortak görüşü ise şu : “Mehmet Ali bu bölüm çok iyi oynadı, umarım diğer bölümde tamamen bir hasar kalmadan iyileşir.”