Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık ve bir de yeni isim!

Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık ve bir de yeni isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en özel yapımlarından birisi Hekimoğlu… Kanal D ekranında yayınlanan dizinin karantina süreci nedeniyle sekteye uğraması hayranlarını çok üzmüştü.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay’ın başrolünde yer aldığı dizinin 2. sezonunun çekimlerinin 20 Temmuz’da başlayacağı ortaya çıktı.

Dizide en son Vahap karakterine hayat veren Güven Kıraç, yapımdan ayrılmıştı. Vahap karakteri dizide ciddi bir sıkıntıya yol açmış, izleyiciler de yaşananlardan pek de memnun kalmamıştı. Karakterin diziden ayrılması ise herkesi sevindirmişti.

Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık ve bir de yeni isim! 8

Ayrıca Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi rolüyle Belçim Bilgin’in yapıma katılması bekleniyordu. Bilgin’in ikinci sezonun başlarından itibaren dizide yer alması bekleniyor.

Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık ve bir de yeni isim! 9

Belçim Bilgin, 2019-2020 sezonunda Behzat Ç. dizisinde de kısa bir süre rol almış ve 2. sezonun çekilmemesi nedeniyle de büyük talihsizlik yaşamıştı. Pandemi süreci de Hekimoğlu dizisine katılacağı döneme denk geldi ve bir kez daha talihsizlikle karşılaştı.

Hekimoğlu dizisi ilk sezonu ile büyük ilgi gördü. İkinci sezonda da ilginin devam etmesi bekleniyor.

Dizinin Temmuz ayında sete çıkması ise stok bölümlerin çekilmesi için. Pandeminin ikinci dalgası düşünülerek dizi ekibi stoklu ilerlemek istiyor.