Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi yeni sezona yeniliklerle başlıyor!

Mucize Doktor dizisi yeni sezona yeniliklerle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarının başında Mucize Doktor dizisi geliyor… Kuruluş Osman ile birlikte çok başarılı bir çıkışa imzasını atan Mucize Doktor dizisi, 28 bölümlük ilk sezon performansı ile göz doldurdu. Reyting rekorları da kıran dizinin 2.sezonu da merakla bekleniyor.

Mucize Doktor dizisinin çekimlerine 16 Temmuz Çarşamba günü başlanacak. Dizinin hikayesinde önemli değişiklikler izleyiciyi bekliyor. Her şeyden önce ikinci sezonun ilk bölümünün çok iyi olması için özel bir çaba sergilenecek.

Temmuz ayında sete çıkmanın altında stok bölümler çekme isteği bulunuyor. Dizi ekibi pandeminin ikinci dalgasını hesaba katarak ilk olarak 4-5 bölüm stok çekecek. İkinci sezondan ilk bölümlerin Eylül ayı itibari ile ekranda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Dizide oyuncu kadrosunda önemli yenilikler var. Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım artık yok. Diziye sonradan katılan Merve Dizdar’ın canlandırdığı Damla da olmayacak. Bu iki karakterin hikayeden neden çıkartıldığı bilinmiyor. Ancak her iki oyuncunun da duruma çok üzüldüğü net…

Hakan Kurtaş ile Seda Bakan ise diziye katılan iki önemli isim oldu. İki oyuncu yeni karakterlerle dizide farklı bir hava estirecek.

Hakan Kurtaş, sürprizli ve zor geçmişiyle ön plana çıkacak Doruk olarak Berhayat Hastanesi’nde yeni doktor rolünü üstlenecek. Seda Bakan’ın da diziye doktor karakteri ile katılacağı belirtiliyor.

İlk sezondan anlatılamayan 13 bölümlük hikayenin de ikinci sezona dağıtılması ile senaryoda da bazı farklılıklar dikkat çekecek.