Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi!

Hekimoğlu dizisinde bir ünlü gitti, bir başka ünlü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin kendisine has bir izleyicisi var ve yeni bölümler de sabırsızlıkla bekleniyor. Hatta televizyon izlemeyi bırakan veya pek tercih etmeyen izleyici grubu dahi Hekimoğlu için Kanal D’nin başına geçiyor.

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu’nun 2. sezon çekimleri de neşe içinde başladı. Ekip dinlenmiş ve enerji yüklü olarak sette bir araya geldi. 2. sezon heyecanlı bölümler izleyicileri bekliyor.

Dizide yaşanan son gelişmeleri de Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında belirtti. Diziye bir ünlü isim veda ederken, bir başka ünlü ise 2. sezonda izleyicilerle buluşacak. Damla Colbay’ın Zeynep karakteri de 2. sezonda izleyicilerle buluşmayı sürdürecek.

İşte Sina Koloğlu’nun diziyle ilgili mesajı: Kanal D’nin dizisi, bana göre sezonun en iyilerinden ‘Hekimoğlu’, eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda. Şu sıralar sete çıktılar. ‘Zeynep ne olacak?’ diye merak ediyorduk. Zeynep (Damla Colbay) devam ediyor. Bakalım Emre’yle ilgili bir şeyler olacak mı? Dizi ‘sürpriz misafir oyuncular’la ilgi çekiyor. Vahap Ergün (Güven Kıraç) gelmişti. O bitiyor. Bir başka sürpriz isim gelecek beş bölüm için. Belçim Bilgin…”