Ana sayfa Dizi Fragmanları Damla Colbay, Hekimoğlu dizisine veda edecek mi?

Damla Colbay, Hekimoğlu dizisine veda edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen House M.D.’nin uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi, Türkiye’de ayrı bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı.İlk sezonu pandemi engeline rağmen son derece başarılı geçen Hekimoğlu dizisi için 2. sezon çekimleri de başladı.

Dizinin 2. sezonu için sette paylaşılan fotoğraflarda Damla Colbay’ın da diğer oyuncularla birlikte yer alması dikkat çekti. Zeynep karakterinin durumunu izleyiciler çok merak ediyordu. Zeynep’in diziden ayrılabileceğini düşünen bazı izleyiciler, bu duruma hem tepki göstermiş hem de üzüntülerini sosyal medyada belirtmişti.

Damla Colbay, Hekimoğlu dizisine veda edecek mi? 7

Ancak görünen o ki, Damla Colbay rolünü sürdürecek. Yani Zeynep karakteri bir yere gitmiyor. Bu durumu destekleyen bir mesaj da Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’dan geldi.

Koloğlu,”Zeynep ne olacak?’ diye merak ediyorduk. Zeynep (Damla Colbay) devam ediyor” diyerek da dizi hayranlarını rahatlattı. Damla Colbay hem güzelliği hem de başarılı performansı ile dizinin sevilen genç isimlerinden birisi ve yapımda kalması da bir hayli sevindirici bir gelişme oldu.